קשר זוגי: סבלנות והתאמה
צביקה
להיפגש רק לסופי שבוע
⌄
אני בקשר רציני עם אישה ההצעירה ממני ב10 שנים קשר שנמשך כמעט שנה מידי פעם היא "זורקת" שהיא הייתה מעדיפה להיפגש רק לסופי שבוע . אני מאוד אוהב אותה ואני בטוח שהיא אוהבת אותי יש לציין שאני ישן אצלה 3 פעמים בשבוע פעמיים באמצע השבוע ובסופי שבוע שישי שבת .היא עצמאית ולאחר שעות העבודה מטפלת די הרבה שעות בנכדה בן ה 8 חודשים אצל בבית של ביתה היא טוענת שהיא באה הביתה ורוצה רק לנוח וללכת לישון האם זה נכון מצידה להגיד שהיא מעוינת בקשר רק בסופי שבוע ? מבחינתי אני מעוניין בקשר רציני שבמסגרתו אנחנו נפגשים גם באמצע השבוע יש לציין שאני בדרך כלל נמצא איתה בזמן שהיא מטפלת בנכדה ואחר כך אנחנו הולכים לביתה לישון יש לציין שבמשך התקופה שאנחנו ביחד עזרתי לה בהרבה בעיות רפואיות שהיו לה וכמו כן לקחתי אותה להרבה בילויים ומסעדות [רוב הזמן על חשבוני ] כמו כן אנחנו שוקלים אולי לעבור לגור ביחד בשכירות
ד"ר אורן חסון
מידת הסבלנות
⌄
צביקה יקר,
זה לא עניין של נכון מצידה להגיד שהוא רוצה בקשר רק של סופי שבוע או לא נכון מצידה להגיד. היא אומרת את מה שהיא חושבת ומרגישה, וחשוב שהיא תגיד את מה שהיא חושבת ומרגישה. כנראה שיותר מזה זה עמוס לה מדי. לך זה פחות מדי, ואני יכול להבין את זה. לא תמיד יש תאום מלא בין הצרכים. אבל לא ברור לי לגמרי מה שאתה כותב. האם כל מה שנדרש ממך זה קצת סבלנות עד שתעברו ביחד לגור בשכירות? כי אם זה המצב, אז אולי נכון להתאזר במידת הסבלנות הראויה, כך ששניכם תצאו מרוצים בסופו של דבר.