קשיים בזוגיות: מה לעשות?

תאריך פנייה: 27.01.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אלינור
זוגיות מתסכלת
27.01.2012 • 07:47

שלום,
אני נשואה 3 וחצי שנים פלוס ילדה והנישואים שלנו מתדרדרים כל יום יותר ויותר, זה החמיר מאז הלידה אבל זה כבר היה לפני שהתחתנו, הכרנו בגיל מבוגר יחסית 34 ונכנסנו להריון מהר בגלל הגיל.קצת לפני החתונה גיליתי שלבעלי יש חובות בגלל הימורים במכונות מזל שהתחילו 3 שנים לפני שהכרנו, לי הוא טען שהחובות מסיבות אחרות ואני האמנתי לו, אני שראיתי מכתב של פסיכולוג שמפרט את הבעיה שלו והתעמתתי מולו, הוא בכה ואמר שהוא לא שלט בזה, הייתי חסרת אונים כי זה היה רגע לפני החתונה שלנו, והיינו עם חובות גדולים, נשארתי איתו ואף עזרתי כספית, וחשבתי שאני יקבל יחס של כבוד ואהבה רבה כי הוא סה"כ אדם טוב, אבל זה לא מה שקורה בחיים שלי, הוא אדם עצבני מאוד, על העולם בכלל, ומוציא עלי כעסים רבים, שילדתי הוא לא שיתף פעולה בעזרה עם הילדה למרות שהייתי אחרי ניתוח קיסרי הוא ממש עשה טובה שקם בלילה וכעס עלי שהייתי מבקשת או מעירה אותו, הוא לא אדם נעים על הבוקר בלשון המעטה.אף אחד לא יודע מנושא החובות ואני משקרת לכולם, אבל אני מרגישה שלא מגיע לו אדם כמוני, הוא מדבר אלי לא יפה, חסר סבלנות, ולא מרגישה שאי פעם היה ממש מאוהב בי, גם לא בהתחלה.אני מתהלכת כמו רוח רפאים רוב הימים ולא יודעת מה לעשות, אני לא רוצה לחיות לבד עם הילדה וגם אין לי כסף לכך, רוב החסכונות שצברתי עם השנים הלכו לחובות שהוא יצר טרם ההכרות שלנו.ממש עצוב לי ואני מצטערת שהמכתב ארוך זה יש עוד המון אבל היריעה קצרה מלהכיל.אשמח לעיצה כלשהיתודה

ד"ר אורן חסון
לקבל סיוע
28.01.2012 • 21:33

אלינור יקרה,
את במאבק איתו לבד, ומפסידה. אתם לא מצליחים לתקשר ביניכם, הוא לא עוזר, והיחסים ביניכם מידרדרים. ראי בבקשה את מכתבה הדומה של נטלי, 9 שאלות למטה, ואת תשובתי.מעבר למה שדומה, לבד לא הסתדרת איתו. אם לא יעוץ זוגי (ראי את המכתב ההוא), כעזרה חיצונית – התחילי להוציא את זה החוצה, למשפחה. ברור לי שהוא יכעס אם תעשי זאת, אבל לבד לא הסתדרת איתו, ולכן את חייבת לשנות משהו. את צריכה תמיכה חיצונית כדי לדעת שיש לך גם אפשרויות אחרות ומי שיעזור לך, וגם שיעזור לך לחשוב.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083