קרירות בזוגיות: מתי זה פוגע?
נטליה
ד"ר אורן חסון אני צריכה עזרה שלך!
⌄
בוקר טוב בעבר רשמתי לך ומאוד עזרת לי..אני הייתי בקשר מאוד טוב עם בחור בן 26 הכל טוב ויפה היה שולח לי הודעות כל יום מתקשר אלי מדבר איתי שעות היה טוען שהוא חולה עלייי היה לנו כינוי משותף ..היה לנו כמה ויכוחים לא היה מוותר עלי כשהראתי לו קרירות לטענותיו הוא מת עלי ורק עלי ככה הוא טוען למעשה הוא גר לבד והיינו ביחד הרבה סופשים היינו הולכים לקניות ביחד למסעדות היה מפתיע אותיי בארוחת בוקר ..היה לוקח אותי עם חברים שלו לטייליום חמישיי בבוקר קיבל ג'ננה וטוען לי במילים כאלה " את לא שמה לב שלא כייף? את מלחיצה אותי לא היה לי חברה 3 שנים וזה מה שקורה שאת מלחיצה אותי."אמרתי לי בהודעה :" אם לא כייף לך בוא נסיים את זה יפה" הוא אמר לי שהוא לא רוצה לסיים אלא אמר את מה שהוא מרגישלאחר מכן התקשרתי אליו בערב וצעק עלי ואמר : אני לא משבילך אני עבריין אני מסובך אני ככה וככה" ניפגעתי ממנו ואמרתי לו טוב דיי ובייהוא שלח לי הודעה שהוא לא יכול לעניק לי טוב בחיים אמרתי לו והגבתי "היה לי איתך עד היום טוב אני יכבד את הבקשה לך ביי"הוא אמר לי בחזרה" אם את כל כך רוצה נדבר עוד כמה ימים"הוא שלח הודעה ביום שבת שבוע טוב .. אני מצטער שצעקתי עליך אני רוצה להפגש ולדבר איתך .."אמרתי לו אוקיי סבבה " אמר לי לאחר מכן לילה טוב מאמי.. ואמרתי בקרירות לילה טובלאחר מכן יום ראשון בכלל לא דיבר איתי ויום שני החלטתי לשלוח הודעה" הסליחה שלך כנראה לא רוולנטית שיהיה לך בהצלחה" הוא איחל לי גם בהצלחה ופה כבר יצאתי עליו בזה שאם הוא באמת היה רוצה אותי היה נלחם עלי והוא טען שזה לא קשור סיימנו את זה ומאז לא דיברנו .. אני מדברת עליו הרבה וחושבת עליו הרבה , למה הוא התנהג ככה ביום אחד אחרי תקופה ממש יפה ביחד היינו כאילו זוג נשוי הלכנו לקניות ביחד ישנו ביחד הסקס שלנו מאוד טוב ביחד עברתי איתו את הקשיים שלו כמו לצורך דוגמא עשה פעמים תאונה עם האופנוע היינו עושים שבתות ביחד ובכייף ותיכננו אפילו לנסוע בקיץ לטבריה אילת להנות ביחד , אני יכולה להגיד עליו שהוא לא מכניס כל בחורה אליו לדירה ...אבל מה כן אפשר להגיד עליו לגבי?! למה הוא התנהג אלי ככה? מה הוא באמת רצה מהקשר הזה?
ד"ר אורן חסון
קרירות
⌄
נטליה יקרה,
את מספרת שהיית מראה לו קרירות מדי פעם, ובוחנת את הרצון שלו להיות איתך דרך העובדה שאת מכריחה אותו להילחם עליך. דרך כזו, מתישהו, מעייפת, נטליה. לצד השני לא קל לקבל כתף קרה מדי פעם, כי זה פוגע, מעליב ולא נעים להיות בזוגיות שרוח קרירה נושבת ממנה מדי פעם, בין אם זה רק כדי למדוד את הרצון שלו והצורך שלו בך, ואולי את הסבלנות שלו, ובין אם זה כדי להעניש אותו כשהוא עשה משהו שאינו לטעמך. מתישהו זה מעייף. ומה שאת אומרת הוא שאכן, מתישהו, הוא התעייף, והחליט לוותר. אני לא יודע מה אפשר ללמוד מזה עליו, ואני לא באמת יודע מה הוא יוכל ללמוד מהתשובה שלי, אבל אני חושב שאולי, לקשר הבא, אולי כדאי שתתני מקום לדרכים אחרות של תקשורת. אני מנחש שהצורך שלך למדוד אותו כך, מונע מפחדים. אני מנחש שחשוב לך לא להיות פראיירית, ולא להגיע למקום שבו הגבר שלך יבגוד בך, או ייפרד ממך מבלי שתדעי על זה קודם ותהיי מוכנה. ואני מנחש שלכן חשוב לך לבדוק אותו. אז אני לא יודע... אולי את מפחדת יותר מדי, עד כדי כך שאת מסכנת את הקשר שיש לך.אני באמת לא יודע, ולכן אני מפנה את השאלה אליך, כדי שתבחני את עצמך. כדי שתחפשי תשובות בעצמך, וכדי שתדעי מה את צריכה לעשות עם עצמך, ואיך לעבוד על עצמך כך שדברים כאלה לא יקרו בעתיד. שזה באמת אומר דרכים אחרות ללמוד אם בן הזוג שלך רוצה בך, ודרכים אחרות להרגיש רגועה ושלמה יותר עם הבחירה שלך.