בחור שנעלם: מה יכול להיות?
דניאלה
לא פתור ועדיין לא ברור
⌄
שלום
שוב,באמת תודה רבה על התגובות שלך. הן גורמות לי לחשוב. להסתכל על הדברים גם מנקודות מבט אחרות.בכל אופן, כתבתי לבחור מכתב ובו כתבתי כמה אני מעריכה אותו וכמה אני אוהבת. הסברתי לו שאני מבינה שהוא לא רוצה עכשיו זוגיות ושאני מקבלת עם כל הצער והכאב העמוק.הוא החזיר לי תגובה שהיתה לו חצי שנה של שכרון חושים איתי. הקשר הכי טוב ועמוק ואמיתי שהיה לו ובאמת שהיה לו מאד מאד כיף. אבל בשלב מסוים צריך לדעת להגיד דיי. הוא גם כתב כמה שהוא חושב שאני בחורה איכותית ומקסימה וכו'..קשה מאד היה לי לקבל תגובה שכזו שכן מה רע בלהתאהב עד מעל הראש? מה רע בקשר טוב ועמוק? אם היה לו כל כך כיף אז למה להפסיק את הכל?העלתי בפניו את השאלות הללו במכתב נוסף, הוא הגיב בפשטות שהוא מבין שקשה לי אבל שזה מה שהוא החליט ושזה הכי נכון עבורו כרגע.באמת שקשה לי- במיוחד לאור העובדה שהוא כל הזמן אומר כמה היה לו טוב. אבל מנגד הוא לא מעוניין בזוגיות.אני מרגישה שאני צריכה לחכות לו. כי אני מאמינה גדולה באהבה ומאמינה גדולה בזוגיות שלנו. השאלה אם אני לא משקרת לעצמי? אם אני לא אמצא את עצמי מתאכזבת יותר? הוא יודע שאני מחכה לו כתבתי לו את זה גם והחליט שלא להגיב על זה.איך כדאי לנהוג עכשיו?
ד"ר אורן חסון
מה שאת מחפשת
⌄
דניאלה יקרה,
זה נפלא להתאהב מעל לראש. אבל השאלה היא מה קרה לבחור אחר-כך. האם הוא פחד מהתחייבות? האם הוא נתקל באהובת נעוריו שהחליטה לחזור אליו? האם הוא צריך להתחיל טיפול רפואי או נפשי שלא סיפר לך עליו? האם הוא לא התאהב מעל לראש כפי שאת התאהבת? (כן, גם זה אפשרי למרות דבריו, כי לפעמים, בעת פרידה, לא רוצים לפגוע, ולא מספרים הכל) האם משהו הפריע לו בכל זאת?אני חושב שהבחור היה מפורש מאד, דניאלה. הוא החליט עכשיו שלא לענות יותר לפניות החוזרות שלך, וכנראה שהגיע הזמן לתת לו את הקרדיט שהוא יודע מה שהוא רוצה או מה שהוא לא רוצה. נתת לו את כל הצ'אנסים שבעולם, והוא לא לקח אותם. אם זה מה שיש לו להציע, אולי הוא לא מה שאת מחפשת, כי אני לא חושב שאת מחפשת גבר שאינו יציב מספיק לאורך זמן.