קצרים בתקשורת בזוגיות

תאריך פנייה: 27.06.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
קשה לי
הפסקה מהקשר
27.06.2006 • 01:25

שלום,
אני בן 24 ויש לי חברה בת גילי , אנחנו ביחד כשנה וחצי,שנינו סטודנטים והתקופה הזאת של המבחנים היא דיי קשה ועמוסה לשנינו.חברה שלי היא בחורה שלא לוקחת שום דבר בקלות ותקופת המבחנים מאוד מלחיצה אותה , היא גם עובדת בעבודה שהיא מתישה אותה פיזית . המערכת היחסים שלנו אינה מושלמת ,אבל אנחנו מאוד אוהבים ולמרות זאת יש לנו לא מעט מריבות אשר מתחילות ביוזמתה בד"כ ,על דברים יחסית פעוטים בעיניי (וגם בעינייה בדיעבד).אך כעת אני מרגיש חסר אונים ,כל השבוע הכל היה בסדר ,והיא אמרה לי דברים שלא משתמעים לשתי פנים, שהיא אוהבת אותי ושהכל בסדר בינינו ,עם זאת ביוםחמישי אחרי שלא דיברנו כל היום , כאשר היא התקשרה אליי , שאלתי אותה שאלה באנאלית למדי על מעשיה באותו יום , והיא ממש התעצבנה (באופן כללי יש לה "פיוז" דיי קצר) , היא כבר לא רצתה לדבר איתי באותו יום ולמחרת היא ביקשה שנעשה הפסקה של שבועיים מהקשר , כי היא רוצה זמן לעצמה והיא מרגשיה מבולבלת.אני ממש לא רוצה לאבד אותה כי אני מטורף עליה, ואני יודע שגם היא אוהבת אותי ,השאלה מה אני יכול לעשות אם אני כל כך מתגעגע אליה?אני רוצה לכבד את הבקשה שלה , אבל אני מפחד שככה היא רק תתרחק ממני ...

ד"ר אורן חסון
קשרים וקצרים
29.06.2006 • 02:14

קשה לי יקר,
יש ביניכם קצרים בתקשורת. באופן ברור, אתה לא מבין אותה, והיא לא מבינה אותך. אתם צריכים ללמוד לדבר. אם תצליח להניע את הגלגלים האלה לבד, נפלא. אם לא, אני ממליץ על יעוץ זוגי ממוקד (משהו כמו 3-4 חודשים), שאולי יספיק לצורך העניין.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083