קנאה ובלבול בתקשורת זוגית
Y
קינאה
⌄
שלום
והמון תודה על תגובתך!אם הייתי מגדירה את המבטים שלו , אז זה היה נשמע ככה : " הבחור לא נותן לשום חצאית לעבור ללא בחינתו" , אבל מצד שני , ליפני כמה ימים עברנו לגור בייחד , הוא מאוד מפנק ( תמיד היה כזה ) וכל הזמן רומז ואפילו "מדבר" על העתיד המשותף שלנו.אני רק מנסה להבין , האם זה נורמאלי "להסתכל ככה" ואולי זה טבעי לחלוטין .יותר מזה , הוא סיפר לי שהייתה לו אהבה מאוד גדולה , אבל הוא לא יכל להיות איתה מפני שהוא " לא היה יכןל להרים את ראשו כאשר הם טיילו בייחד" ודבר זה מאוד היה מציק לו , נאמר לי גם "שהוא לא יפסיק להסתכל כי לשם כך יש לו עיניים , אבל כאשר הוא נמצא בקשר לא קיימים אצלו קשרים אחרים".אני מאוד מבולבלתתודה מראש!
ד"ר אורן חסון
אין סיבות? אולי יש.
⌄
Yיקרה,
חבל שלא כתבת לי לאיזה מכתב, מאיזה תאריך ואפילו, מהו הקישור למכתב הקודם את מתייחסת. מכיוון שגם שינית את הכינוי שלך, לקח לי זמן לאתר אותו. אנא (פנייה לציבור), השתדלו לחשוב על דברים מסוג זה, כי זה מייעל את התקשורת בינינו.לגבי שאלתך: האמת היא שקשה לי לומר לך משהו שונה באופן ממשי ממה שכתבתי לך קודם (ראיכאן). שכן, הרי נתת לי מסר כפול, ואני חוזר עליו: כתבת שהוא "ממש לא נותן לי סיבה לקנא", אבל התאורים שלך, אם אינם מוקצנים, כן נותנים לך סיבה לקנא. לא רק זאת, הוא גם מספר לך שהוא לא היה יכול לוותר על המבטים שלו "על כל חצאית שעוברת", למען האהבה הגדולה שלו. כלומר, גם מישהי אחרת חשבה כמוך, ונשברה. הכי הגיוני הוא להבין שזה גם ימשיך, ועוד גם שלא תוכלי לבוא אליו בטענות, שכן הוא כבר הזהיר אותך מראש שזהו זה. ולכן, חזרי לקרוא את תשובתי הקודמת, ותחליטי אם זה מתאים לך, והיכן עוברים הגבולות שלך, לפי מה שנכון לך. אבל אם תחליטי להשאר איתו, תפסיקי לנסות לשנות אותו. מקסימום, תלכי בלבוש פרובוקטיבי, אם את יכולה, כדי למשוך מבטים (לא כדי להביט! – זה לא יעבוד עליו), כדי שיבין מה עובר עליך.
Y
אין סיבות? אולי יש.
⌄
אני מאוד מאוד מודה לך!!