קושי בתקשורת זוגית: פתרונות אפשריים
ע
גם אצלי הפורנו פוגע בזוגיות
⌄
בזמן האחרון בן זוגי מתענין הרבה מאוד בלהסתכל על בחורות -בין עם זה בחורות ברחוב, באתרי החדשות והפנאי באינטרנט או באתרי פורנו, אנחנו ביחד כמעט שנתים וזה התחיל בהדרגה לפני חצי שנה, הוא יודע שהצפיה בפורנו פוגעת בי. בעבר זה היה גם על חשבון יחסי מין אך הוא לא מעלים את כל הראיות אל אף שביקשתי שיעשה כך,האם הוא מכור (הוא לא שולל את זה) ואיך אני אמורה לקבל את זה בייחוד כי מספר פעמים בקשר שלנו הצעתי שנזמין סרט ונצפה יחד והוא תמיד מתחמק או אומר שאני לא התעקשתי על זה מספיק ושזה עולה כסף (לא שחסר לנו) בעבר חשבתי שהוא פשוט לא אוהב דברים כאלה אך מסתבר שטעיתי, אני יודעת שאומרים שזה טבעי לגברים אך זה גורם לי לכעוס, להתרחק ולא לרצות שהוא יגע בי כל פעם אחרי שאני מגלה את זה. מה לעשות?
ד"ר אורן חסון
פתיחות
⌄
ע יקרה,
חפשי בבקשה "בפורום זה" למטה תחת ערך פורנו, ותחת ערך פורנוגרפיה אחר שאלות דומות. זה יכול קצת לכוון אותך לחשיבה רחבה יותר בעניין, גם אם לא תקבלי תשובות ממוקדות.הקושי שלך הוא שהוא לא פתוח איתך לגמרי בעניין הזה. לא ברור לי אם יש לו קושי עם המיניות שלך או שיש לו קושי עם המיניות של עצמו. וכשאתם לא גלויים עד הסוף, בין אם הוא לא רוצה לפגוע בך, ובין אם הוא נבוך בעצמו, קשה לפתור את זה. זה מקרה שבו טיפול מיני יכול להועיל לכם לפתוח את זה, אבל מכיוון שאין כרגע בעיה מוגדרת פרט לפתיחות כשלעצמה, זה ייראו לו לבטח תגובה קיצונית ומוגזמת. לכן, חפשי דרכים להיפתח. אולי דרך יחסי המין שלכם דווקא. כלומר, נסי להשאיר בצד, לזמן מה, את שאלת אתרי הפורונו, ולגוון איתו את הפעילות, להתנסות בדברים חדשים, ותוך כדי כך לפתוח את הרצונות והמאוויים שלכם, ואולי תוך כדי כך ייפתחו הדברים טוב יותר, והדברים "ייפתרו מאליהם".