קונפליקטים עם חמותך ובעלך

תאריך פנייה: 28.05.2016 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
אור
עיצה
28.05.2016 • 14:18

הימה לעשות? בעלי הופך יותר ויותר דומה בתכונות לחמתי תכונות שממש קשה לי איתם. מבןכאילו כל הקליפות של המסע הראשוני שלנו התקלפו וכעת נותר משהו מאוד בסיסי אצלו משהו מבית שבאינטואיציה שלי מאוד קשה לשנות. 20 שנה יחד.

ד"ר אורן חסון
מסרים ותקשורת
28.05.2016 • 20:45

אור יקרה,
מכיוון שלא סיפקת לי פרטים, ואני לא יודע מהן התכונות של חמותך שהתגלגלו אליו, קצת קשה לי לענות לך. אני רק מבין שקשה לך, ולכן, מן הסתם, יש יותר קונפליקטים ביניכם. אני יכול להבין עוד ממכתבך שאת מאשימה את השינוי שחל בבן זוגך, כי הוא שגרם לך שלא יהיה לך טוב עכשיו, אבל גם - שאת לא מצליחה לשכנע אותו לנהוג אחרת. סביר, לכן, שמשהו בתקשורת שביניכם לא עובד כראוי - או שהוא לא מסוגל להבין מה את רוצה ממנו ולמה, ואולי גם משוכנע שהוא לא צריך לשנות שום דבר, או שאת לא יודעת איך להעביר אליו את המסר והצורך שחשובים לך באופן שהוא, בעלך, יוכל להבין, או שניהם גם יחד. לכן, יתכן מאד שאתם זקוקים לעזרה חיצונית - כדי לעזור לכם לגשר על פערי התקשורת, וליצור ערוצי תקשורת ודרכי תקשורת שיעבדו טוב יותר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
אור
כמה אתה צודק
30.05.2016 • 13:57

ממש ככה כאילו אנחנו לא דוברים באותה השפה... ניסיתי בעדינות להסביר לו לדוגמא שלפעמים אני זקוקה לקצת חופש אפילו במרחב הביתי ושהוא לפעמים משתלט לי עליו... התגובה שלו היתה מכווצת. את רוצה חופש קחי חופש תמידי וכאלה.. (מן איומים כאלה)או במקום לנסות להבין אותי נכנס למגננה תוך התקפה בלתי מתפשרת. זה גורם לי פשוט לרצות לקום וללכת. מרגישה שבחיים לא יבין על מה אני מדברת.