קבלת בן זוג: עצות ליעלי
יעלי
מתוסכלת מאוד )+:
⌄
שלום
ד"ר יקר!אני בחורה בת 29 רווקה והכרתי לפני כמעט כחודשיים את בן זוגי כאשר אני התחלתי איתו סתם בשביל הכיף ולאו דווקא חשבתי שיצא מזה משהו רציני למרות שאני מאוד רוצה זוגיות, התחלנו לצאת ולאחר כ-3 ימים הרגשנו כאילו אנחנו מכירים מזה תקופה ארוכה הכל רץ ממש מהר והיום כבר קבענו תאריך לחתונה (דצמבר עוד כחצי שנה), אני חייבת לציין כי היתה לי לפני כן מערכת זוגית "חולה מאוד"של 3 שנים, והנה לפתע מצאתי בחור מקסים טוב אוהב מפרגן וכל מה שרק רציתי קיבלתי, אך אני מרגישה שאני מתוסכלת מנסה לשנות אותו לא אוהבת המון דברים מרגישה לחוצה לא בטוחה בכלום כל הזמן תוקפת אותו (על כל מילה, וכל צעד שלו) אני כל פעם "מתהפכת" פעם רוצה אותו ופעם לא , לא יכולה איתו ולא יכולה בלעדיו, אני ממש מתוסכלת מזה שאני פוגעת בו ובעיקר בעצמי. האם בכלל יש סיכוי לזוגיות הזו? האם בכלל אחרי שעברתי זוגיות עם אדם קשה ורע אני לא מסוגלת לקבל את בחור טוב? אני ממש עובדת עצות ולא יודעת מה לעשות.אשמח מאוד לתשובתךיעלי
ד"ר אורן חסון
שלוש פעמים בשבוע לפחות.
⌄
יעלי יקרה,
אולי את בלחץ מזה שמצאת מישהו טוב, אבל אולי את גם בלחץ מזה שאת רוצה שהוא יהיה מושלם. קחי בחשבון שהוא לא מושלם, ותתחילי לקבל את זה. מה שאת רואה לפנייך, זה מה שהוא. אם את רוצה אותו כך, קחי אותו, אם את רוצה לשנות, חפשי מישהו אחר. החלטת להשאר איתו, זה אומר גם להפסיק לרדת עליו. אם תתקפי אותו על כל מילה וכל צעד שלו, הוא עלול לוותר ולא להישאר שם. את יודעת את זה, אבל אולי את צריכה לראות זאת כתוב שחור על גבי מסך. אז אולי קיראי את ההתכתבות שלנו לפחות שלוש פעמים בשבוע, במשך החודש הקרוב, וזה יעזור לך. ואני רציני לגמרי במינון.