צרכים שונים בזוגיות - הסבר

תאריך פנייה: 18.01.2011 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
בחור רומנטי
מרחק
18.01.2011 • 18:43

אני וחברה שלי ביחד כבר 4 חודשים אני ביחידה קרבית והיא בבסיס מילואים (שלישות). אני גר בדרום והיא בצפון. היא כבר באה אליי והכירה את ההורים שלי. היא אומרת שזה מוקדם שאני אכיר את שלה ויחסי מין לא קיימנו עדין. היא אומרת שהיא אוהבת אותי ורוצה אותי ואני מאמין לזה. הבעיה היא שאני ברגילה (חופשה בת שבוע מהצבא) אנחנו נפגשים שלישי רבעי כשהיא באה אליי. ויום שישי רק אם יש לה כוח או אם אני סוגר שבת אחר כך אז היא תבוא ואם לא אז היא תחשוב על זה (בכיאלו שהיא עושה לי טובה שהיא באה לראות אותי) וזה מפריע לי ואמרתי לה את זה כמה פעמים. השאלה שלי מה אתה חושב שגורם לה ככה להגיד לי אחרי שאנחנו נפגשים רוב הזמן פעם אחת ב11 ימים ושיש לי רגילה אז רק יומים?

ד"ר אורן חסון
צרכים שונים ומנוגדים
18.01.2011 • 23:54

בחור יקר,
זה אומר שיש לה גם צרכים אחרים, שהיא מנסה לספק גם אותם. חלקם חברתיים אולי, חלקם משפחתיים, אולי. ואתה אולי חלק חשוב מזה, אבל בעולם הצפוף והעמוס של צבא רוב הזמן, וחופשות קצרות יחסית, ובנתון הבדלי המרחקים ביניכם, זה פחות או יותר מה שיש.לגבי העובדה שהיא לא רוצה שתגיע לצפון, כלומר, לראות את הוריה, הסיבות יכולות להיות שונות. אולי משום שהיא מרגישה עוד לא מוכנה להצהרה הכרוכה בהצגת בן זוג להוריה, ואולי משום שהיא תרגיש נבוכה מול הוריה אם תישנו ביחד (אם הם קצת שמרניים, או אם הם עדיין לא ראו אותה עם בן זוג בעבר), ואולי היא לא מרגישה בנוח להציג בפניך את הוריה, או מישהו אחר מהמשפחה, שיכול אולי להביך אותה. יכולות להיות סיבות שונות לכך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
בחור רומנטי
צרכים שונים ומנוגדים
19.01.2011 • 09:21

תודה על תשובתך. ואם אפשר לקבל עצתך איך אני יכול לגרום לה להגיש בנוח להזמין אותי לבייתה.

ד"ר אורן חסון
בטחון
20.01.2011 • 00:41

בחור יקר,
מכיוון שאיני מכיר אותה ואת סיבותיה, לא אוכל לדעת. דבר איתה, נסה להיות פתוח איתה ונסה להבין אותה טוב יותר, כך שתתן בך אמון יותר. ככל שתהיה סבלני יותר, וטוב יותר לה, וגם מקשיב וקשוב ומבין, כך התהליך יהיה קל יותר, וכך תגדיל את הסיכוי להגיע ליציבות של הקשר, ולבטחון שלה בך, והיתר יגיע מאליו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083