צרכים משתנים בזוגיות
חסוי ביותר
ממש השתגעתי
⌄
תודה על תגובתך הקודמת דר'...לפני ...רק רציתי להזכיר שהיא בת 24 ואני בן 20הייתי אצלה והיא אמרה שהיא קיבלה מחזור היא אינה בהריון והיא שמה את האקס מאחוריה אך בלי שום קשר לזה היא לא בטוחה בקשר שלנו בגלל הגיל שלי וזה לגיטימי מבחינתי... אבל אני ממש מאוהב בה וטוב לנו ביחד היא כל הזמן מחבקת אותי מוארת וממש עושה רושם של מאוהבת, היא אומרת שהיא ממש נהנית איתי ויש לה רגשות אליי ושיש קליק מדהים ושהיא פוחדת להתאהב כי עוד שנה שנתיים יהיה לה הרבה יותר קשה לסיים את זה אם דברים לא יסתדרו, מפריע לה הגיל שלי ממש והיא כל הזמן חושבת על זה.דר' מבחינתי למרות שזו ההתחלה הצעתי לה שנלך למטפל זוגי שימליץ לנו מה לעשות כי יש פה דבר מדהים וחבל שנזרוק אותו, ועכשיו שיצאתי ממנה זה היה בכעס-היא כל הזמן נותנת לי מסרים כפולים ואני לא יכול עם זה עוד...ממש השתגעתיהבהרתי לה שמהיום עד יום חמישי שתחשוב טוב ואם היא רוצה שתגיד לי בחמישי ושאם לא שלא תגיד כלום..דר אני מאוהב בה ואני ממש לא רוצה לאבד אותה , התייעצתי עם רב שאמר לי שאנחנו נפשות תאומות ולא לוותר עליה...מה עליי לעשות?
חסוי ביותר
ממש השתגעתי
⌄
סתם רציתי לציין שהיא אמרה שאם הייתי בן 25 היא בכלל לא הייתה חושבתששאלתי אותה אם היא תוותר עלינו היא לא אמרה שכן ולא שלא היא אמרה שהיא צריכה לפעול עם הראש ושהגיל עוצר אותה מלהתאהב
ד"ר אורן חסון
גילאים שונים, צרכים שונים
⌄
עידן יקר,
אז הנה, הלחץ ירד ממנה. אבל הצרכים שלה לא השתנו, ולגילאים שלכם יש עליהם השפעה. למרות ההתנגדות שלך, כדאי שתבין גם את הצרכים שלה. גם זה סוג של התבגרות. ואולי אם היא תראה שאתה באמת מבין את הצרכים שלה יהיה לה קל יותר, גם אם זה לא יבטיח את השארותכם ביחד. הייה איתה כל עוד היא רוצה בזה. אבל קח בחשבון שההבדל בין הצרכים שלכם יקטן כנראה רק בעוד כמה שנים, כשתתחיל להיות מפרנס.