ציפיות בקשר חדש: חודש וחצי ביחד

תאריך פנייה: 07.07.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
נוי
סכין בלב
07.07.2012 • 08:26

שלום,
אז ככה,אני יוצאת עם מישהו כחודש וחצי. (בני 20)חשוב לי לציין כי אלה היו חודש וחצי מאוד לא שגרתיים, עברנו דברים יחד כזוג שיוצא הרבה מאוד זמן.משהתחלנו לצאת, נתתי לו את כל כולי.שמתי אותו במקום הראשון בחיים שלי כבן זוג, סמכתי עליו ובגלל זה נתתי לו הכל.אבל עכשיו, הוא הרס הכל במו ידיו..הכל התפוצץ לי בפרצוף.היה לו יום הולדת לפני יומיים, לפני היום הולדת שלו ממש התרגשתי ואפילו קניתי לו מתנות בסכום מטורף של 800 שקל ואפילו לא עניין אותי המחיר, בגלל שאני אוהבת אותו ורוצה לתת לו הכל.בילינו יום ביחד בטיולים.ואז אחרי זה, שאלתי אותו מה הוא מתכנן לערב, והוא אמר לי שהוא יוצא עם חברים לבר, ומעדיף שאני לא יבוא.הוא אמר לי בפרוש "אני רוצה שתצאי איתנו, אבל לא ביום הולדת".אני לא יודעת איך לקחת את זה, נורא נפגעתייצאתי מהאוטו ולא דיברתי איתואחרי זה בערב, שלחתי לו הודעה שזה מאוד מפריע ליהוא אפילו לא ניסה להתנצל, אני זאת שהייתי צריכה להתקשר להגיד לו מה מפריע ליהוא אמר לי שכרגע זה לא נכון לו, שיש לו דברים שאם הוא לא שלם איתם הוא לא עושהושלא היה לו כוח להכיר אותי לכולם וכו'הכל התפוצץ לי בפנים, אני מרגישה שנתתי לו הכל מהר מידי והוא כלוםשהיום הולדת שלי קרבה והבן אדם היחיד שאני רוצה להיות איתו זה רק הוא...אבל עכשיו גם זה לא נראה לי כדאי..איך אני אמורה לקחת את זה? אני מצד שני באמת מבינה אותו ויודעת שהוא הבן אדם הכי כנה ולא שקרן שהכרתי מימיי ואם מפריע לו משהו הוא לא יעשה את זה ויגיד לי הכל ואני מעריכה אותו על כךאבל יש לי תהיות אולי הוא לא באמת אוהב אותיהוא אמר לי שהוא היה איתי ביום הולדת כן היינו ביחד עד הערב שנינו לבד

ד"ר אורן חסון
חודש וחצי ביחד
08.07.2012 • 00:58

נוי יקרה,
עם כל האהבה והציפיות הגבוהות שלך, אתם רק חודש וחצי ביחד. היה נחמד לו ימי ההולדת היו מגיעים רק חצי שנה בתוך הקשר ולא מייד. זה היה אז יותר קל. היה יותר קל אז לתאם ציפיות מראש. אתם בתחילת הקשר, ולכן עוד לא משופשפים מספיק זה עם זו בקביעת קדימויות ורגישויות. לכן הציפיות שלך ושלו שונות. את רואה את הקשר כאילו הוא כבר חתום וסגור, וכאילו אתם כבר שנים ביחד, וכאילו שמה שהוא עושה או לא עושה עכשיו קובע את מה שיקרה מכאן והלאה בחייכם, והוא רואה זאת אחרת. יש לו אילוצים אחרים, מנהגים אחרים, והוא עוד לא התאים את עצמו לציפיות שלך. הוא גם לא מכיר מספיק את כולן. אם תיפרדו עכשיו, הוא לא יתאים את עצמו לציפיות שלך גם בעתיד.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083