ייעוץ זוגי או פרידה: מה הצעד הנכון?

תאריך פנייה: 07.07.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אבי
מחסור באהבה ותשוקה
07.07.2012 • 07:33

אני בן 40 נשוי 13 שנה+3 ילדים,היחסים ביני לבין אשתי תמיד היו גרועים-אי הבנות,ויכוחים סתמיים,וובאופן כללי חוסר תקשורת.אני יודע וגם היא שאנחנו עדיין ביחד רק בגלל הילדים.ניסינו בעבר ללכת לייעוץ אך לזמן קצר היחסים קצת השתפרו אך לא יותר מזה.אין לי כוח ואין לי חשק לעשות דבר בקשר לעינינים ביננו אנחנו מרוחקים אחד מהשניה -גם פיזית(כמעט 9 חודשים ללא יחסים!)-ואני מאד מיואש מהמצב ומרגיש חייב לעשות משהו -אני חולם ומת לחוות אהבה ריגושים, ויחסים עם מישהי אחרת,מאחר שכפי שציינתי-אשתי מאד קרה ומרוחקת ממני ופשוט כבר לא אוהבת אותי...ועקב כך גם אני מרגיש שלא אוהב אותה,אמרו לי שאם אני לא נפרד -אז ללמוד לחיות את חיי לבד..אבל חסר לי המון -אהבה ,הריגוש והתשוקה - וכמו כל בן אדם נורמלי ,אני צריך ומשתוקק לכך ,אני לא יודע מה לעשות..מה דעתך?

ד"ר אורן חסון
או או
08.07.2012 • 00:57

אבי יקר,
לבי איתך, אבל לא הבנתי מה אתה שואל. האם אתה מבקש ממני רשות לחיי אישות ואהבה מחוץ לנישואים?אני חושב שכדאי שתעשו את אחד משני הדברים הבאים:א. ללכת לייעוץ זוגי, והפעם ברצינות, כדי לראות לאן דרככם. לנסות לראות אם יש מקום לשיפור, ולמה אתם יכולים להגיע במצב הכי טוב האפשרי.ב. ואם לא, ואם זה לא הולך, בין אם בייעוץ ובין אם בלעדיו, להיפרד. אבל רצוי לעשות זאת בחוכמה, ומתוך התחשבות קודם כל בצרכים של הילדים שלכם. חפשו לצורך זה עזרה מקצועית, וככל שתעשו זאת עם פחות כעסים ומלחמות, כך תקלו על הילדים שלכם.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083