גבר ואישה: ציפיות בלתי אפשריות בנישואין

תאריך פנייה: 05.07.2006 מס׳ הודעות: 5
חיפוש נושא
גלי
בבקשה....אני בדילמה
05.07.2006 • 13:14

שלום
לך ד"ר ולכל מי שיכול לעזור....אני גלי ...אם זכור לכם...אני אספר בקצרה...בעלי כל הזמן זמין לסקס איתי,דבר שגרם לי לחשוד שהוא נמשך לי ולבנות....בתגובה רשמת לי,שגם טבעי אם בעלך נמשך לבנות אחרות.הרי זה לא הגיוני, אני קוראת לזה בגידה חשיבתית, הרי הבגידה היא לא רק כאשר הוא שוכב עם אחרת,גם אם הוא חושב על אחרת,אני לא מוכנה לקבל שהוא נמשך לאחרות....שאלתי אותו מספר פעמים...אלא אלף פעמים...האם מהיום שבו הכרת אותי עד היום, חשבת,פינטזת, נמשכת לאחרות חוץ ממני....הוא עונה לי בשום אופן לא....ברגע שאני אצטרך להמשך לאחרת, אני אהיה חייב לאהוב אותה....הוא טוען שבשבילו המשיכה המינית חייבת להתרחש בתנאי שהוא יאהב את האישה,והוא לא אוהב שום אחת אחרת רק אני....זה השאלה הראשונה...האם זה מוכח? האם זה קיים? האם זה הגיוני מה שהוא אמר?הדבר השני שלי הוא....לפני 3 ימים רבנו, צרחתי,וכדי להירגע הלכתי לגור אצל הוריי..הוא בא כדי להחזיר אותי ,וסירבתי, כל הזמן צעקתי עליו ולא דיברתי איתו בעדינות, עד שלשום...הוא בא ,,ואני חייכתי לו, דבר שממש הראה שהוא התגרה ממני, הוא אמר לי בקול רם אני אוהב אותך מס' פעמים, וביקש ממני לחזור,אך אמרתי לו מחר אני יחזור....אתמול שבתי הביתה ושמתי לב שהוא גמר לבד....שאלתי אותו והוא ענה לי לא...אני לא גמרתי לבד...למה אני מתנגדת לזה,כי אני הרי מספקת אותו,למה שיגמור לבד..העניין הוא שהוא פעם אמר לי שלעולם לא יגמור לבד כל עוד הוא איתי....אז שאלתי אותי מלא פעמים והוא ענה לי לאאאאא...אז הבאתי לו את ההוכחה...ואז הוא הודה שהוא אכן גמר לבד,אחרי שהוא נמשך אליי בבית ההורים,אמר לי שהחן משך אותו,שכאשר היה לבד בבית הרגיש שאין לו אותי, ושהוא חשב על האהבה שהוא חש כלפיי ברגע שהיינו בבית הוריי, והוא המשיך עם החשק וגמר....קיבלתי את זה...אבל אמרתי לו למה שיקרת לי....אז הוא אמר לי, שאם אני אודה,זה יגרום לוויכוח מיותר, וכאב ראש, אז עדיף לחסוך את זה מאיתנו....אז שאלתי אותו,עשיתי את זה במשך השנתיים של הנישואים או לא,אז הוא ענה לי שלא.....להאמין לו???????שאלתי אותו האם נכנסת לאתר סקס אתמול וגמרת...אמר לי לא!!!!! להאמין לו?????מה עושים במצב כזה????תודה

אורי
סלחי לי אבל את לא נורמלית!!!
05.07.2006 • 15:59

אני ממש מרחם על בעלך.הדוקטור בטוח לא יסכים איתי (וכנראה ימחק אותי) והוא יהיה הרבה יותר פוליטלי קורקט (אם את מבינה את המילה הזו) אבל אני אומר לך בצורה הכי פשוטה שיש לך בעיות נפשיות לא קלות בתחום הזוגי.נראה לך שגבר לא י-ח-ש-ו-ב על אישה אחרת מלבד אשתו כל חייו? את מגדירה את זה כבגידה? אז שתדעי שבעלך "בגד" בך על פי הגדרתך, הרבה פעמים שלא באשמתו.יותר מזה. נראה לך שבעלך באמת לא מאונן אף פעם.רוב הגברים מאוננים גם כשהם עם בנות זוג קבועות (נשואים לצורך העניין) וגם כשיש להם סקס באופן סדיר. הוא לא אומר לך את זה כדי שלא להתקל בשגעון שלך.את מפחידה בדרך חשיבתך. ממש משטרת מחשבות את רוצה לפתוח. מקווה שאין לכם עדיין ילדים, שלפחות אף אחד אחר לא ייפגע אם תיפרדו. רחמיי על בעלך, איך אנשים עושים כאלה טעויות בחיים, ומתחתנים עם אנשים כמוך?!!!!

רועי
בבקשה....אני בדילמה
05.07.2006 • 16:30

מסכים עם אורי...עם התנהגות כזאת הייתי אומר שהוא יברח לך מהידיים יותר מהר משאת חושבת.את באמת חושבת שתוכלי לשנות את טבע העולם???אין שום סיכוי שהוא יפסיק גם אם ירצה ואת תמשיכי לצרוח עליו. הדבר רק יגרום לו לשקר יותר כדי שלא תכנסי לסרטים, עד שבסוף יתיאש ובצדק.מציע לך לשנות גישה ומהר כי זה ממש לא נורא ומפה ועד בגידה אמיתית הדרך עוד ארוכה.דווקא החוסר ההבנה הבסיסית שלך זה מה שיגרום לחוסר אמון בעתיד ובעיות הרבה יותר רציניות.תפתחי את העיניים כי את זאת שפוגעת בכם לא הוא.

ד"ר אורן חסון
את לא בדילמה, את בבעיה, ולמדי לצאת
06.07.2006 • 00:30

גלי יקרה,
הלכת לנישואים עם גבר, מבלי לקבל חינוך מיני ראוי, ומבלי לדעת מהו גבר. התוצאה היא שאת דורשת ממנו דרישות בלתי אפשריות, והוא, בן זוגך המסכן, מנסה להתאים את עצמו אליך, ומצליח בקושי, וכשהוא לא מצליח, הוא עושה מאמץ להסתיר את זה ממך, כדי שלא תריבי איתו. אבל את דורשת ממנו דרישות שהן בלתי סבירות. את יכולה להגיד מהיום ועד מתי שתרצי שעוררות מינית של בן זוגך היא בגידה חשיבתית, אבל לעולם לא תוכלי למנוע מאבר מינו להתעורר למראה מחשוף או רגליים או קול של אשה. אלו אינן בהכרח מחשבות זימה, וכמעט תמיד אלו אינן מחשבות מעשיות, כלומר, כאלו שמוליכות לתכנון של יישום מיני. אולי תגובות כאלו אינן מוצאות חן בעינייך, אבל ככה הם גברים, יקירתי. אם זה לא מוצא חן בעינייך, תצטרכי להשאר לבד, כי זה יקרה לך עםכלבן זוג שהוא שייך למין הגברי.ואם תמשיכי בכיוון הזה, בהחלט יכול להיות שתישארי לבד, או כי יימאס לו, או כי יימאס לך לנסות ולשנות בו משהו שאין לך שום אפשרות לשנות.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
אורית
גלי - מותק הבעיה אצלך אני אסביר לך
10.07.2006 • 09:36

תראי באופן טבעי לחלוטין גם הגבר הכי הכי הכי מאוהב ומגורה ומסופק מינית מהאישה שלו יבגודאין מה לעשות ככה נברא האדם - הטבע שלו זה צייד ודרך הייצר הוא צד ומטבע האדם הדבר שמה הוא יצוד חיות צד בחורות.אז דרך החשיבה הוא מתגרה מבחורות ולא בהכרח רוצה אותן סתם מתגרה וזהו זכותו.אל לך לשלוט כך בבעלך המסכן - מה הוא אשם שאת שטלתנית ככה אני לא באה לרדת עלייך להיפך אני רוצה לעזור לך לראות איך זה נראה מעין אחרת.בעלך מקסים אם הוא מקבל אותך כפי שאת ומסתיר ממך כדי לא לריב איתך.בעל אחר היה אומר ככה זה ואין מה לעשות.בעלי בטוחחחחחחחחחחחחח מאונן ללא הפסקה ובטוחחחחחחחחחחחח מתגרה מימליון נשים מלבדי - אז מה אז זה עושה ממנו בוגד?!!! ממש ממש לא!!!!!זה עושה אותו אדם הגיוני בריא ושפוי !!!!!!!ואם הייתי חושבת אחרת הייתי הולכת לטיפול.תטפלי בעצמך תעבדי על זה תקראי מאמרים ותדברי על כך תשאלי שאלות בפורומוים ותקשיבי ותדברי אל עצמך כל הזמן שזה נורמלי ושבעלך שפוי ובריא וזה טבעי שיחשוב ושיאונןזה שהתחתן איתך יקרה לא הופך אותו לרובוט שלך.אז אנא רחמי על המסכן ותהני ממנו ומהזוגיות הנפלאה שלכם לא כל אחד מתברך בזוגיות . תודי על כך יום יום ותהני במקום לחשוב שטויות - בעלך מאונן ובעלך חושב לפעמים טיפה על אחרות ועדיין אוהב אותך וזה טבעי מותק.טפלי בעצמך חבל שאת סובלת לחינם- בהצלחה