לוח הזמן הרגשי שלו
דנה
מתכחש להריון - המשך...
⌄
שלום
דר' חסון!ראשית, אני מאוד מאוד מודה לך על התשובה שלך..אתה פשוט מדהים!!! ובעיקר אני גם קוראת כאן המון ותמיד אוהבת את התשובות שלך....אני מקווה שאתה מקבל חזרה בחיים כי אתה נותן המון!!!ועכשיו לנושא שלי - הצעת לי לדבר איתו על הכל, חוץ מההריון, לתת לו זמן להתחבר, להבין שהכל נכפה עליו...ואכן כל הדברים האלה כבר נעשו ונאמרו ובאמת שאני לא בן אדם לוחץ ונותת לו את כל החופש שבעולם להבין...לכן גם חזרתי ארצה, על מנת שהוא יעכל את הבשורה....אך מה? אני כבר בחודש שמיני...אז כמה זמן עוד נשאר להבין?ואני כבר ממש מיואשת ומרגישה הכי חרא שבעולם..שבעלי שהייתה לנו כל כך אהבה גדולה לא מקבל את הילד שלנו!!!לכן אתמול רשמתי לו מכתב ארוך והסברתי לו שאני מעדיפה שלא נדבר כרגע עד הלידה, כי אין לי הרבה על מה לדבר איתו ולהעמיד פנים, אם הוא ממש לא בתוך העניין.....ובמילא אני לבד...בינתיים הוא מנסה ליצור קשר, אך אני לא עונה..האם נכון עשיתי ומה אתה מציע לעשות?אני מאוד מאוד מודה לך....וסורי שזה ארוך!תודה
לולי
מתכחש להריון - המשך...
⌄
אני מקווה שתספיקי לקרוא את התשובה שלי ושהרופא הנחמיד לא ימחוק אותהבכל אופן ,ההריון הראשון שלנו לא היה מתוכנן בכלל ובא בהפתעה רבה לשנינו ובזמן הכי לא מתאים מבחינת שנינוהיום הילד , שיהיה בריא , בן שנתיים ובעלי מת !!! , מטורף אחריו .וגם הוא בהתחלה לא רצה בכלל לשמוע על ההריון הזה ורצה שאעשה הפלה , ורב איתי כל זמן שהייתי בהריון וגם אחרי שהילד נולד המריבות נמשכורק אחרי שהילד גדל קצת הוא התחבר אליו ממשוהיום הוא הופך עולמות כדי להגיע הביתה מוקדם ולראות אותו לפני שהוא הולך לישוןאני מציעה לך לתת לזמן לעשות את שלואין אבא לדעתי שיכול לעמוד בפני ילד קטן שקורא לו אבא ...אל תלחצי עליו אבל גם על תנתקי את הקשרהמון המון הצלחה
דנה
ללולי...ולדוקטור...
⌄
הי,תודה על תגובתך...ואת צודקת ובינתיים גם הספקנו לדבר..ואני באמת מקווה שיהיה שינוי ביחס שלו לתינוק כי בסך הכל הוא בן אדם מקסים....ושיהיה רק טוב!
ד"ר אורן חסון
לוח הזמן הרגשי שלו
⌄
דנה יקרה,
ותורידי מהלחץ שלך. זה ייקח לו זמן, אבל זה יקרה. תני לו לעשות את זה לפי לוח הזמן הרגשי שלו, מבלי לגרום לו להתנגדות על-ידי דרישות שלך, גם אם הן מוצדקות.