צורך מיני שונה בזוגיות
לי
סרטים כחולים.
⌄
שלום
ד"ר,יש לי חבר מזה שנתיים שבמהלכם נפרדנו לכ 3 חודשים, לפני חודש חזרנו.התדירות בה אנו מקיימים יחסים אינה גבוהה כ2-3 פעמים בשבוע. בתחילת הקשר וכשחזרנו לאחר הפרידה התדירות הייתה גבוהה יותר. אציין שמבחינתי הייתי מעוניינת בתדירות גבוהה יותר.גיליתי (מבלי שחברי יודע על כך) שהוא נכנס לאתרי פורנו, מוריד סרטים כחולים כענייין שבשגרה ובתדירות גבוהה מאוד.מצד אחד לא נראה כאילו הוא אינו נמשך אליי, מצד שני ידוע לי כי הוא צופה בסרטים אלה באינטרנט לפנישאנו שוכבים (ממש דקות ספורות) הדבר מפריע לי מאוד, שכן נראה כאילו הוא אינו מסוגל לשכב איתי ללא "הכנה " מוקדמת.איני יודעת מה לעשות, אני מרגישה דחויה ולא מושכת.האם להעיר לו על כך? מה אפשר לעשות במצב הזה?
ד"ר אורן חסון
סרטים כחולים כאפרודיזיאק
⌄
לי יקרה,
2-3 פעמים בשבוע, זה גם לא תדירות נמוכה. תמיד בתחילת הקשר התשוקה גבוהה יותר, ואין קשר הכרחי בינה לבין האהבה. הבעיה העיקרית היא אולי הפער שבינך לבינו בצורך המיני. הוא כנראה מיני פחות ממך, ולכן נדרש לצפות באתרי פורנו קודם, כדי להתאים את עצמו מנטלית לקצב שלך. זה כלל וכלל לא נגדך, וכלל וכלל לא מעיד על זה שהוא לא נמשך אליך. לפי מה שאת כותבת, סביר הרבה יותר שזה מקצב מיני שונה שלו, ושאם הוא לא היה עושה את זה, הוא היה מיני עוד פחות. גם את את מרגישה תחושה לא נוחה עם זה, בהחלט יכול להיות שבטיפול מיני היו אומרים לו שאם הוא מוכן לזה, שיעשה בדיוק את מה שהוא עושה, כדי לתאם את הצורך המיני שלו לשלך. עניין של נקודת מבט, לי. אם את רוצה אותו, ואם את רוצה אותו מיני במידה שהוא היום, זה מה שיש. אם הוא מה שאת רוצה לעצמך, למדי לקבל גם את הצדדים החזקים פחות אצלו, ולהשלים איתם. ואם לא תצליחי, אז אולי תצטרכי להסיק מסקנות. אבל חשבי היטב לפני שאת עושה זאת.
לי
סרטים כחולים כאפרודיזיאק
⌄
תודה על תגובתך ד"ר.ייתכן באמת והוא עושה זאת כדי להתאים את עצמו לקצב שלי.אך מה בנוגע לכך שהוא צופה באתרים אלובתדירות גבוהה למדיגם לא לפני שאנו מקיימים יחסים ? נראה כאילו יש לו צורך שמבחינתו איני יכולה לספק ולכן הוא פונה ל"תחליפים" אלו. מה דעתך?
ד"ר אורן חסון
מיניות, יחסים וסקס
⌄
לי יקרה,
את זה אני לא יכול לדעת. את אומרת שהצרכים המיניים שלך גדולים משלו. ייתכן שאולי זה לא מדוייק, ושהצרכים המיניים שלו גדולים לא פחות משלך, אלא שאת, כאשה טיפוסית (סליחה...), צריכה אותם משולבים ביחסים, והוא, כגבר טיפוסי (סליחה שוב...), צריך לפעמים רק להתפרק, והיחסים הם קצת יותר מדי בשבילו, לא הסקס. אולי... אני רק מעלה זאת כאפשרות לבחון זאת איתו, אם תדעי לעשות זאת בעדינות ומתוך נסיון להבין אותו, ולא בהאשמה.
לי
בהחלט חומר למחשבה, תודה רבה.
⌄
.