פתרון חוסר ודאות וחוסר בטחון בזוגיות
מור
בעיה מורכבת
⌄
שלום רב,
בן זוגי הוא איש קבע בדרום במקור אנחנו מהמרכז יוצאים מזה כשנתיים, לאחרונה החלטנו לעבור לגור בדרום למטרת ניסיון ומכיוון שהוא גם רוצה ללמוד ולא תהיה לו אפשרות להגיע למרכז הרבה אם בכלל , לצערי מאוד לא טוב לי בדרום אני לא מרגישה שאני מוצאת את עצמי כל העבודות שאני מעוניינת לעבוד בהם נמצאות במרכז הארץ אני לא מרגישה שיש לי מה לעשות בדרום הרחוק גם לא היום ובמיוחד לא בעתיד, אני מאוד אוהבת אותו אך הדבר גורם לנו להמון מריבות ולחץ כי אנחנו פשוט מרגישים שאין פתרון הוא רוצה ללמוד ולהישאר בעבודה שלו ואני לא מעוניינת להיות כל החיים האישה של... ולא לבנות לעצמי קריירה. מה עושים??אודה לכל עצה
מור
בעיה מורכבת
⌄
רציתי להוסיף שאני מרגישה שאני די תלויה בו וזקוקה לו יותר כי אמי נפטרה ואני די לבד, מאז אני מפחדת להיות הרבה לבד בבית או לבד בכלל....
ד"ר אורן חסון
לפתור חוסר ודאות וחוסר בטחון שלך
⌄
מור יקרה,
זוגיות היא דבר לא פשוט, משום שלא תמיד האינטרס שלך ושלו זהים. מצד אחד, את רוצה בטובתו, כי טובתו היא טובתך, ומצד שני, גם לך יש אינטרסים משלך, וגם את רוצה עניין בחיים וקריירה. כרגע, לא השלמת עם פסק הזמן שלקחת מפיתוח קריירה מקצועית שלך. אולי היית חושבת ומתנהגת אחרת לו הייתם נשואים, כי אז היית בטוחה יותר שלא תקריבי זמן בעיכוב הקריירה שלך לחינם. במצב העניינים הנוכחי, כשאת אולי לא בטוחה לגמרי שתחזיקו מעמד ביחד למשך שנים, אולי כדאי שבאמת תחשבי על בניית קריירה שלך, ותתפשרו על פגישות בזמנים שאתם יכולים, כמו סופי שבוע. אלא אם תוכלו להתחייב זה לזו באופן ממשי יותר, שעכשיו את מקריבה למענו, ואחר-כך, הקריירה שלך תיכנס למקום חשוב יותר, גם אם זה יהיה על חשבונו. כרגע, חוסר הודאות שלך הוא שגורם לך ללחץ ולחוסר בטחון, ולכן למריבות. ולכן, חוסר הודאות ואת חוסר הבטחון שלך, הם הדברים שצריך לפתור.