פתיחות מינית וזוגית: טיפים ועצות
מיואשת
ביישנות
⌄
שלום
ד"ר חסוןאני נשואה כבר למעלה מ8 שנים באושר רב לבעל מקסים אך הבעיה היא שבעלי הוא טיפוס ביישן וזה מתבטא בכל דבר אך אין לי בעיה עם זה , למדתי עם השנים לקבל אותו ככזה כי לא כולנו מושלמים. אך מה שבאמת מציק לי וקשה לי עם זה הוא העניין שאני כבנאדם מרגישה צורך להיות מחובקת ומנושקת לא רק בתוך הבית אלא גם בשהייתנו בחוץ והוא מרוב ביישנות הוא לא יכול לחבק / לנשק אותי בפני אנשים בטענה (מה יגידו אנשים , איזה בושות) יש להזכיר שהוא בא מבית מסורתי וזה נובע במאת האחוזים מהחינוך השמרני שקיבל בבית. אך אותי זה לא כל כך מעניין אני לא משלימה עם זה כי אני חושבת שזה די דבילי להתנהג כך או לחשוב בצורה כזאת. אגב אפילו שהייתי איתו בירח דבש בצרפת הוא נרתע ואמר לי שהוא לא יכול אנשים עוד יראו אותי ומה יגידו??!!! אני הייתי המומה אז, אבל המשכתי עם זה הלאה אך לאחרונה אני מרגישה שאני לא מוכנה יותר עם זה.עוד משהו באותו עניין בעלי לא אוהב לעשות איתי מין אוראלי, למרות שהוא אוהב מאד מין אבל הוא אומר שמין אוראלי לא מדבר אליו, אפילו שאני לא ארד לו כי הוא אומר לי שהוא מרגיש שהוא משפיל אותי כשאני עושה לו את זה, הסברתי לו שאני נהנית לעשות את זה אבל הוא עדיין לא נהנה מזה, אגב זה לא שאני לא יודעת לעשות את זה כמו שצריך, אבל יש לו גם את הבעיה הזאת. מה אני עושה איתו????המיואשת
ד"ר אורן חסון
יצירת פתיחות (פומבית ומינית)
⌄
מיואשת יקרה,
יש כאן שני עניינים שונים, שקשורים שניהם בסגירות המינית והזוגית שלו. בשניהם אפשר לטפל, וכנראה צריך לטפל, כי את מתוסכלת מאד. בסדר הדברים, מוטב לטפל בראשון קודם, כלומר, ליצור פתיחות קודם. זה לא משהו שאני יכול להגיד לך, ושאת יכולה לעשות, וזה מיד יעבור. זהו תהליך שצריך לעבור לאורך זמן בטיפול זוגי, תוך כדי תרגילים ושינוי הרגלים. העניין השני, ויצירת פתיחות מינית, מטופל במסגרת של טיפול מיני.