פתיחות מינית בזוגיות: מה לעשות?
ari
אתר פורנו
⌄
אני ובעלי נשואים כמעט 7 שנים, היחסים ביננו טובים מאוד, יש ביננו קשר חברי אמיץ וגם יחסי מין טובים.לאחרונה במקרה גיליתי שהוא נכנס לאתר פורנו במחשב (פעמיים).זה מאוד מפריע לי כי לא ציפיתי ממנו לדבר כזה, וזה לא מתיישר לי עם האופי שלו.אני מתחילה לחשוב שאולי אני לא מכירה אותו כ"כ טוב כמו שחשבתי ואולי יש עוד דברים שלא גיליתי...אני שוקלת לשתף אותו במה שגיליתי , אבל מה אני אשיג מזה ואיך כדאי לפנות אליו?זה פוגע באימון המלא שנתתי בו בעיקר בגלל שזה דבר שלא מתיישב לי עם אופיו.תודה
ari
הפחד שלי הוא
⌄
שזה ידרדר אותו לדברים ממש לא טובים.שהרי הדרך קצרה מאוד מהתבוננות תמימה באתרי פורנו לבין צאטים עם נשים האינטרנט ובסופו של דבר מפגש איתן.עלי להוסיף שהצעתי לבעלי לראות סרט כחול יחד אך בזמן שראינו הוא ממש הסמיק והיה מאוד לחוץ.הסקתי מכך שמפריע לו שאני נכחתי שם, קשה לו לראות אותי רואה את זה...אין לי מושג איך להגיב
ד"ר אורן חסון
מתי כנראה שאין ממה לפחד
⌄
ארי יקרה,
עושה רושם שבן זוגך מיני מצד אחד, אבל מתקשה בפתיחות מינית מצד שני. וזו אולי בעיה משותפת לשניכם. אנא קראי את שאלתה של דניאלה ("מה דעתך?"), 9 שאלות אחריך (למעלה!), כדי לראות איך פתיחות בנושא צריכה להיראות. יש בזה סיכונים, אבל סיכונים רבים יותר קיימים כאשר אין ביניכם יכולת תקשורת בנושא זה. וכך או כך, אין בצרכים האלה סיכונים בהכרח. כך שאם אין לכם יכולת להיפתח בנושא, ואם את מעדיפה להשאיר את הפתיחות ביניכם כפי שהיא, כדאי שפשוט תעזבי את הנושא. אין בו סיכון הכרחי, ובעיקר כאשר בן זוגך אינו פתוח בנושא הזה. כמו לגדל צמח מריחואנה יחיד מבלי לספר לאף אחד: הוא כנראה לוקח את זה לשימוש עצמי בלבד.