פתיחות בקשר: מה באמת קורה?

תאריך פנייה: 09.07.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
יעל
לא בטוחה לגבי המיניות של הבחור
09.07.2006 • 12:45

שלום,
אני יוצאת עם בחור מקסים (בן 25) חודש בערך. בשבוע האחרון לא התראינו (הוא לומד, גם עובד ב-2 עבודות), אבל הייתה לי הרגשה שאם הוא היה רוצה קצת יותר הוא היה מתאמץ ובא לראות אותי. הייתה לנו שיחה על זה, בה אמרתי לו שאני מרגישה כמו עדיפות אחרונה, רציתי לסיים את מערכת היחסים (כדי לא להיפגע, תכל'ס אני משוגעת אחריו) והוא ביקש שלא, אמר שאני מדהימה, שהוא מאוד רוצה להיות איתי, שאני יקרה לו ושאחשוב על זה שוב. תוך כדי השיחה הוא זרק משהו לגבי זה שאני בחורה טובה ושהוא לא, היה משהו שהוא לא רוצה להגיד לי, אמר שהוא מתבייש. חשבתי שמדובר במישהי אחרת, בגידה, אבל הוא הבהיר שלא, אמר ש"הלוואי וזה היה זה". לא לחצתי עליו יותר מדי לספר לי, יספר כשירגיש נוח. חייבת להקדים ולומר שיש לו בעיות עם סקס - הוא לא אוהב לרדת דרומה.. חשבתי על הכל שוב והתראינו אתמול, ישן אצלי. לא נגע בי (חוץ מחיבוקים) וזה לא היה נראה לי נורמלי. בבוקר דיברתי איתו (בטלפון) ואמרתי שחושבת שהבנתי את הסוד הגדול, ושאלתי אותו אם הוא הומו. הוא אמר : "לא בדיוק". אמר שזה לא משנה כלום בינינו, שאין לי מה לדאוג. כששאלתי למה הוא משלה אותי אם הוא לא נמשך אליי (וככה אני מרגישה, איך הוא יכול שלא לגעת בי אחרי שבוע שלם שלא התראינו?.. ממש מוזר), והוא אמר שהוא נמשך אליי בטירוף. לא רצה לפרט מה המצב "בדיוק" כי הוא בעבודה ולא יכול לדבר. אני לא יודעת מה לחשוב, ואני ממש מתה על הבחור הזה. הוא דו מיני? זה הסיפור? אני לא מבינה... ודי משתגעת

ד"ר אורן חסון
הוא מחוייב לפתוח את הדברים איתך
11.07.2006 • 19:00

יעל יקרה,
עד שלא תדברו בפתיחות, כמו שצריך, לא תדעי מה באמת קורה. אני גם לא מתכוון לנחש כאן, כי מגוון האפשרויות הוא גדול. בדקי מה קורה, תסבירי לו שהואמחוייב לךלפתוח את הדברים אם הוא רוצה קשר איתך, ואז תבדקי אם הקשר הזה מתאים לך או לא. זה שאת מתה עליו זה רק גורם אחד. האחר הוא גם אם הבחור מתאים לך, ויוכל לתת לך בטחון לאורך זמן.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083