פרידה סבירה: מה עוצר?

תאריך פנייה: 11.01.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
dalush
בגידה עם נערת ליווי
11.01.2011 • 10:37

אנו נשואים 43 שנים,מאהבה נישאנו,אקצר ישנתי כי אהבתי,האמנתי עשיתי למען הבית ולמענו עד ביטול עצמי.גידלתי שני ילדים לתפארת, עבדתי כמו מכונה תמיד הרבחתי יותר ממנו אבל לא התלוננתי ,החשבונות הוא ניהל,לפני 7,8 שנים חל בו שינוי מדהים,לא חשדתי,אחרי איסוף נתונים ,ראיות ממשיות היתברר שהוא מביא נערת ליווי קבועה,כספים בוזבזו ללא ידיעתי,מהשוק אושפזתי ,יש לי איספיקה לבבית ,למחרת הצינטור הלך לזונה תפסתי אותו באמצא האקט עם כל הקולות ההנאה שלו ,4שנים עברו חזרתי לעבודה מלאה ,ממשיך לטעון שאני מטורפת היינו אצל טובי מומכים ,סקסולוגית,פסיכיאטרים,יעוץ משפחתי ,הוא נשאר בעמדתו(את חולה ואין לך טיפול)כולם מבינים אבל רוציםלתת לי תרופות,היו לו התקפי בכי ,איומים שיתאבד בנתיים אני נחלשת אין בי כוחות ליסלוח ,שיקר,גנב,עשה ממני חולה ,השתנה עד בלי היכר,כל שיחה איתו צעקות היו גם הרמת ידיים שזה בלתי נסלח אני רוצה שיעזוב את הבית לפי הבנתי מחכה רק לזה מה עושים? הרבה סיפורים עוד לא כתבתי אנא תשובתכם למייל שלי כי אני מיטמוטטת,מישתגעת ,כנראה מאוהב בה

ד"ר אורן חסון
פרידה סבירה ושפוייה?
12.01.2011 • 00:11

דלוש יקרה,
אני חושש שבמצבך, לאחר שהיית אצל מומחים מסוגים שונים, ולאחר שלא היה שיתוף פעולה ממשי ביניכם כדי לפתור את זה, תצטרכי להשלים עם פרידה. מה שלא ברור לי זה מה עוצר בעדכם? אחרי הכל, עושה רושם ששניכם נמצאים היום במצב נפשי די מעורער.הייתי שמח לומר לך: בואו אלי, ותוך שבוע נפתור את כל העניין. אלא שגם אם אני סומך על יכולותי, אני לא יכול להבטיח דבר, ובודאי שלא בתוך שבוע. יתכן שאתם צריכים להגיע ליעוץ מסודר עם מטרה שונה – פרידה סבירה ושפוייה ככל האפשר, לטובת שניכם.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083