פרידה ומשבר אמון: מה הלאה?

תאריך פנייה: 25.12.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מד
בעיה אם החברה
25.12.2012 • 22:15

היינו שנה וחצי ביחד נפרדנו לפניי כשבועיים לערך והיא ניסתה לחזור יום יומיים ואני רציתי אחרת שנשב ונחשוב אז היא התחילה לדבר מסריח והגיעה למצב של קללות כי אני לפעמים לא עונה לה בני 21 קרה מקרה שאני רציתי שנשב ונדבר אחרי שבועיים של ריבים והיא לא מוכנה לפגוש אותי אז הלכתי אלייה היא גירשה אותי בלי סיבה סילקה אותי מהבית שלה וקיללה על כלום כי רציתי לפגוש אותה אומרת שאני בלתי נסבל ואני חופר לה ואני הגבר הראשון שלה בחיים בכל דבר שעברה ולא עשיתי משהו רע לא יודע מה לעשות כבר אם היא תחזור לא תחזור מה יהיה מה לעשות ?.

ד"ר אורן חסון
התנהלות זוגית
26.12.2012 • 12:20

מד יקר,
נפרדת ממנה ביוזמתה, והיא פגועה מאד מכך. טבעי שהיא כועסת, וכל אחד בכעסו מגיב אחרת.טבעי גם שהיא איבדה את האמון בך. ולי לא ברור מה אתה רוצה ממנה עכשיו? פגעת בה, ונפרדת מממנה. רצית לדבר איתה אחר כך למה? כדי שלא תכעס עליך? יתכן, ולא כתבת זאת במפורש, שניסית לומר לה שאתה מוכן לחזור, אבל היא צריכה לשנות משהו בהתנהגות שלה, ואולי זה פגע בה אפילו עוד יותר. ראית שהיא לא משנה את התנהגותה, אלא להיפך, כועסת עוד יותר כנראה שהתקשורת ביניכם, בין אם בשל הדרך שבה אתה מציג דברים ובין אם כי לה קשה לקבל ביקורת שלך גם לו היתה רכה ומכבדת, לא עובדת כראוי. אם היית מוכן להיפרד ממנה עוד לפני שהיא היתה כזו, כפי שהיא עכשיו, למה בעצם אתה רוצה אותה עכשיו? - זו נקודה למחשבה, שאחריה אולי כדאי שתשאל את עצמך אם דרך ההתנהלות הזוגית שלך היתה נכונה, כדי להשיג את מה שרצית.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083