הפרדה: כיווני מחשבה

תאריך פנייה: 17.02.2013 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אורי
פרידה וגעגוע דחוף לד"ר חסון!!!
17.02.2013 • 03:33

שלום רב,
הייתה לי חברה במשך כ9 חודשים ונפרדנו היא נפרדה ממני בטלפון היא אמרה שהיא לא רואה לזה עתיד שהיא כבר עייפה וגם בגלל שאני לא עושה משהו עם עצמי התקשרתי אליה למחרת והיא ניתקה לי בפנים אחרי שאמרתי לה שהיא כפוית טובה שלחתי לה הודעה יומיים אחרי והיא ענתה ברשמיות כזאת כתבתי לה אתמול שיהיה שבוע טוב מתגעגע לעיניים שלך לצחוק יותר נכון כתבתי שזה חסר לי וכתבתי לה מתגעגע ואת? אז היא השיבה שלפעמים ואחרי זה כתבתי לה שתהיי משמרת נעימה בעבודה ונדבר אז היא כתבה לי שיהיה שבוע טוב ומוצלח וזהו השאלה שלי היא איך אני יכול להחזיר אותה כי אני יודע שהיא עדיין אוהבת אותי ושאני חשוב לה ומצד שני אני מפחד שהיא תכיר מישהו אני פשוט אוהב אותה ומתגעגע ויודע שהיא בחורה זהב ושאסור לי לאבד אותה אחרת אני אבכה על כך כל חיי ואני רוצה להיות מאושר מה דעתך בנושא??? תודה מראש אציין שאני בן 26 והיא 25 והייתי נותן מיליון דולר רק בשביל לראות את החיוך המקסים שלה ואת העיניים המדהימות האלה בקיצור אני חייב להחזיר אותה אליי

ד"ר אורן חסון
כמה כיווני מחשבה
17.02.2013 • 19:59

אורי יקר,
אני לא מכיר אתכם כדי לדעת באמת. אתה מוכן לתת מליון דולר כדי שתישאר אתך, אבל אולי היא רוצה שתתן לה דווקא את מה שיש לך, ולא את מה שאין לך. חשוב על זה. אולי זה חלק מהעניין.אני לא יודע מדוע היא נפרדה ממך. לא טרחת לומר, מה שאולי אומר שאתה מחפש פתרונות קסם במקום עבודה, שזה בערך כמו לתת לה את מה שאין לך ולא את מה שיש לך. אולי רבתם והיא כעסה, ואז אולי אתה צריך להתנצל או להקשיב לצרכים שלה. ואולי לא רבתם, והיא החליטה שהיא רוצה איש אחר שהוא לא אתה. האם תצליח לשנות את דעתה מחדש? - לא יודע, כי אני לא יודע עד כמה זה חשוב לה, ואני לא יודע מהן הסיבות לא לרצות אותך. ואם זה באמת המצב, תצטרך להראות לה שכדאי לה להיות אתך דרך הצרכים שלה, שזה אולי לא רק נתינה שלך אלא גם שינוי מהותי שלך בדברים שחשובים לה. והשאלה היא, אם ידעת זאת קודם, והיא אולי גם סיפרה לך קודם מה חסר לה, מדוע לא עשית את השינוי הזה קודם. ואולי אחת התשובות היא כי לא רצית, והשניה, כי אולי אתה לא יכול. והנה, נתתי לך כמה כיווני מחשבה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083