פרידה, זוגיות חדשה ואמינות
אדוה
להשאר או להמשיך
⌄
אני בזוגיות 15 שנה ויש לנו שני ילדים משותפים , זוגיות של בגידות,שקרים,זלזול,אלימות לפעמים ומה לא? (מצד הבן זוג)
החלטתי להפרד ואמרתי לו שאני רוצה להמשיך הלאה ואכן הכרתי בחור מקסים
עכשיו בן זוגי הראשון מבקש לחזור ומבטיח להשתנות ואפילו עזב את כל החברים ובאמת מראה נכונות
ואני התחלתי זוגיות חדשה ומסקרנת ( למרות שאין לי אמון באף אחד כתוצאה מהפגיעה שעברתי שנים)
עכשיו השאלה היא אם לתת צ׳אנס לזוגיות חדשה, או להשאר אם הישן והמוכר שהוא גם אב ילדיי?
לא יודעת מה לעשות
ד"ר אורן חסון
צ'אנס למה שהיה?
⌄
אדוה יקרה,
את כותבת "החלטתי להיפרד ואמרתי לו שאני רוצה להמשיך הלאה ואכן הכרתי בחור מקסים", ואני כבר הלכתי לאיבוד. כמה זמן חלף בין "החלטתי להיפרד" לבין "הכרתי בחור"? האם נפרדתם באמת? כמה זמן לקח לבן זוגך הראשון להחליט שהוא משנה את דרכיו?ואם הזוגיות שלכם היתה כל כך קשה, האם יש לך סיבה להאמין בו? האם "עזב את כל החברים" (הרעים אני מניח), זה אמיתי גם בלי קשר אליך, כי הבין שצריך לעשות משהו אחר עם עצמו? ומה זה אומר "באמת" מראה נכונות? - אני מניח שזה משהו בעשייה ובמחוייבויות שלו, שזה טוב. האם נשאר בך משהו שעדיין יכול לאהוב אותו?כל אלו הן שאלות שתצטרכי לשאול את עצמך כדי לבחון את האמינות שלו, ואת היכולת הרגשית שלך לקבל אותו. כמובן שמהצד השני, קשר חדש עם גבר שאינו מוכר גם היא הימור. אבל ההחלטות שלך. כפי שאת רואה לפי תשובתי, אני לא יודע מספיק מכדי לתת לך תשובה שאת צריכה לחיות איתה. אם נשאר בך מקום לרגש אליו, ואת רוצה לוודא שבאמת חל שינוי, ושהשינוי הזה יתמיד, לכו לייעוץ זוגי כדי ללמוד דרך חדשה וטובה יותר. אחרי הכל, גם זו מחוייבות, הן כלפייך והן כלפי שינוי שהוא רוצה לעשות.