פרידה וגירושין - תכנון קפדני

תאריך פנייה: 17.01.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
ל'
משבר
17.01.2011 • 11:42

שלום
! אנחנו נשואים 10 שנים, יש לנו 4 ילדים. לפני 3 שנים קנינו דירה וסוף-סוף חשבתי שנתחיל לחיות (לפני זה חסכנו כסף וחינו בשכירות עלובה). מאז בעלי השתנה - הוא החליט שאת המטרה שלו בחיים הוא השיג והתחיל להתנהג: "קניתי לך דירה - תעשי הכל לבד") . בינתיים הבאנו עוד 2 ילדים (לפני שקנינו דירה היה רק 2) וכרגע אני כבר יותר משנתיים בבית. הוא לא עוזר לי בבית בכלל, רק עושה קניות, כל יום רק מדבר על כסף וסופר אותם בלי הפסקה. הפסיק להתקלח, כי הוא רוצה שנעריך ונריח את הפרנסה, לא מתחזק את הבית (תיקונים, צביעה), לא קונה דברים שצריך וכל הזמן מושך זמן, לא מתחשב בי ובילדים. אני, מבחינתו, כל היום לא עושה כלום, למרות שהכל בבית עושה אני.אני מחכה ליום שישי שאולי נצא קצת מהבית (אני כל היום במשך שנתיים ב 4 קירות וזה מה שהוא רוצה ) ולא חושב שאותי יכול לעניין משהו אחר חוץ מניקיונות ובישול.ובנוסף לזה הוא עשה לי "חרם סקס" אחרי שילדתי בני האחרון לפני שנה ושמתי התקן תוך רחמי, כי הוא רוצה עוד ילדים (הוא צריך אותם בשביל לקבע אותי בבית שאני לא אצא לעבודה, כי הוא נהיה שוביניסט - מה שלא היה קודם). הוא לא משקיע ולא נמצא איתם בכלל, רק לוקח לחוגים פעמיים בשבוע וזה אחרי ריב גדול שהיה לנו, הוא לא חושב שילדים בכלל צריכים משהו חוץ מבית הספר. ילדים לא רואים כלום גם בחופשים אם אני לא רבה איתו על זה שייצוא לאנשהו, כי אני עם 2 תינוקות לא יכולה להוציא אותם.הוא טוען שאני לא נותנת לו מספיק כבוד, שמבחינתו זה לסתום את הפה, לא לדרוש קניות ולעשות הכל לבד בלי לבקש ממנו עזרא.לטיפול זוגי הוא לא מוכן ללכת, כי זה גם עולה כסף (והוא נורא קמצן) והוא לא מסוגל להפתח רגשית. אני רוצה להפרד, כי אני יודעת שלא השתנה כלום לטובה , אני כבר התיאשתי והוא לא מוכן לעזוב דירה שלה הוא כל-כך חיכה ולי עם 4 ילדים אין לאן ללכת.

ד"ר אורן חסון
לתכנן גרושים כמבצע צבאי...
18.01.2011 • 01:31

ל יקרה,
אני יוצא מתוך הנחה שהחלטת שאת רוצה לצאת מהנישואים הללו. קחי יוזמה אם כך, והתחילי לתכנן. לא מהיום להיום, אלא כמבצע צבאי. גורלך וגורלם של הילדים בידך, אז אל תחליטי החלטה פזיזה, אלא מושכלת. חפשי מידע, מקורות תמיכה מחברים ומשפחה, דאגי לטפטף את המידע על כוונותייך לפי הצורך ולפי מידת הבטחון שלך באנשים.והתחילי לאסוף מידע נוסף – לכי לדף העזרה הראשונה באתר שלי, והתענייני בגופים הרשומים שם שיכולים לסייע לך, כדי לדעת מה את יכולה וצריכה לעשות, וגם מהן זכויותייך. טלפני, והתחילי לעשות מעשה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083