פרידה או לא? מה את רוצה?
ב.ר
ויאגרה
⌄
שלום
םםם.
אני נשואה 28 שנה. לפני הנישואין היינו חברים 10 שנים.(היום אנחנו בני52)
תמיד בעלי היה קנאי ורכוש י. חיי המין שלנו היו מאוד טובים. כי קיבלתי את החיים עם בעלי כמובנים מאליהם.
תמיד הייתה קינאה ושליטה מצידו.
לפני שנתיים החלטתי שלא מעוניינת להמשיך לחיות איתו יותר( הילדים גדלו אני עובדת ומשתכרת יפה)
הוא לא קיבל את זה ומאז החיים איתו פשוט סיוט. בכל פעם שמגיעים לדיון הוא מבקש שלום ביית.
הגענו לייעוץ זוגי שממש לא עזר כי בעלי הסכים לייעוץ כי זה התנאי שלי לשלום ביית. הדיונים עדיין מתקיימים והוא לא מוכן לתת גט. עוד לפני שפניתי לגירושין הייתה בעייה בזיקפה אצלו וביקשתי ממנו שילך להיבדק.
הוא נפגע מאוד והייתה התרחקות מצידו. פעמיים תפסתי אצלו חצי כדור וי אגרה בכיס.
אני לא יודעת אם זה לשימוש איתי או עם אישה אחרת.
זה קצת פגע בי שראיתי את הכדור. אני יודעת שהוא נפגע מאוד כשאמרתי לו שילך להבדק ואני איתו לאורך כל הדרך. הוא אדם עם אגו מאוד נפוח. הוא מנסה מידי פעם ליזום איתי מין. אני שואלת האם החשד שלי שהוא רוצה להשתמש בוי אגרה כדי להיות איתי? או שייתכן ויש לו אישה אחרת? האמת שמאז שאמרתי לו על הגירושין הוא מסתיר ממני הרבה דברים כמו כסף. ניירת. אבל זה לא בביית. נראה לי במקום מסתור אחר אולי באוטו אז למה את הוי אגרה הוא דאג להביא הבייתה? אני עוד חושבת שאולי יהיה בסדר וש שוב ימשיך בטיפול הזוגי ובאמת נסתדר.
אודה לך אם התייעץ לי מה לעשות?
ד"ר אורן חסון
להבין מה את רוצה
⌄
ב.ר יקרה,
כפי שקורה פעמים לא מעטות בזוגות ששוקלים פרידה לאחר שנים רבות של חיים משותפים, אתם שניכם טעונים מאד, ובגילכם - גם חוששים מאד ממה שאחרי. ומכאן, גם אי הבהירות שלך, למה שאת רוצה. מצד אחד, את רוצה להתגרש ממנו. מצד שני, את תוהה אם לקיים איתו יחסי מין עם או בלי ויאגרה. אני לא בטוח לכן שאת בטוחה שאת רוצה להיפרד. אולי את רוצה לזעזע אותו מספיק כדי לתקן כמה דברים חשובים, יותר מאשר להיפרד.אני לא יכול לדעת אם הוא קנה ויאגרה כדי לנסות לממש יחסי מין איתך או עם מישהי אחרת. כך או כך, זה אומר שהוא לא בטוח ביכולתו לעשות זאת אחרת, או לפחות שחשוב לו להיות "טוב" ולהפגין יכולת. תצטרכי להחליט מה את רוצה, להיות איתו או בלעדיו. כרגע, את מתנדנדת מאד, וכל חשש או חרדה מטלטלת אותך, פעם לכאן ופעם לכאן. לכן, גם בשבילך כדאי להמשיך בתהליך של היעוץ הזוגי, כי אולי שם גם את תדעי יותר טוב מה את רוצה.