פער במיניות: מה עושים?
לי
חולה סקס
⌄
בעלי חולה מין הוא נורא אוהב סרטים כחולים תמיד שיוצא לו הוא יושב ליד המחשב ונכנסלאתרי סקס זה גורם לי להיפגע ולחשוב שבעלי אינו נמשך אליי תמיד אני רבה איתו בגלל זה והוא עושה דווקא.הוא טוען שהוא חולה מין אבל אינני מאמינה לו מכוון שאנו שומרים נידה וכשמותר לנו להיות ביחד,, אנחנו לא עושים זאת כל יום לפעמים פעם ביומים שלושה.אני נורא פגועה מכך ותמיד מאיימת עליו שכשיהיה מותר שלא יגע בי כי הוא מחליא אותי עם כל אתרי הסקס האלה והוא מצדו מאיים שאינני האיים עליו כי הוא מסוגל לבגוד.בעייה נוספת היא שיש לו פנטזייה לצרף לנו בחורה נוספת למיטה,מה לעשות?הדברים האלו מגעילים אותי וזה גורם לי להיגעל ממנו ולחשוב שאיננו אוהב אותי למרות שהוא טוען שכן.האם עליי להתעלם מכך או להמשיך לריב איתו?
ד"ר אורן חסון
פער במיניות
⌄
לי יקרה,
הוא אוהב מין, ואולי אוהב את הפנטזיה על מין יותר מאשר את האקט עצמו. אלא שלא ברור לי עד כמה את סגורה ביחס אליו, ומונעת משניכם חופש מיני באופן שבו שניכם מתייחסים זה לזה בעת מעשה האהבה. אני מציע לך לחפש פורומים פתוחים בענייני מיניות, ולכתוב שם, באופן אנונימי כמובן, על מה שאת מרגישה איתו בנוח ועל מה שלא, ולנסות לראות אם את שמרנית מדי, ואולי זה מפריע לו.עם זאת, לגבי בחורה נוספת, העניין פשוט יותר. שימי לו גבול ברור, ולא הוא לא, וזהו. אבל יש לי רושם שיותר משהוא חושב שהוא יצליח לשכנע אותך, הוא מצא משהו שבעזרתו הוא יכול לפגוע בך. עניין של שליטה. אם זה המצב, כדאי להגיע ליעוץ זוגי, כי יש ביניכם בעיה של תקשורת.
שנית חזן
חולה סקס
⌄
אתה צריכה להבין שזה טבעי וכול גבר רגע בחייו הוה הוףך להיות חולה תעשו ביחד סקס טוב ואז אני בטוח הוה יפסיק לצפות