פניה קודמת - בקשת מידע
shelli
מה הם חושבים עליי
⌄
שלום
לך ד"ר אני פניתי אליך בעבר על בעיית תקשורת עם בנות(איך להתחיל איתן) וזה אחרי שהייתי פרוד מהחברה מקשר של 4 שנים אז לא היה לי מושג איך להשיג בנות חדשות למטרת קשר.. אתה אמרת: תציג את עצמך את מוצאת חן בעיני וכאלה משהו כזה.. אבל כשאני בא לממש את הטכניקה הזאת לומר במסיבה או בכל מקום אחר אז יש הרבא אנשים מסביב באיזור ומסביב למטרה הדרושה, וזה מקשה עליי כי אני בתחושה של פאדיחה מה הם יגידו מה הם יחשבו זה קצת מוריד לי את הביטחון איך זה יראה בעניהם. אז אני רוצה לבקש מימך בבקשה שתחזור על הטכניקה לפרטי פרטים. ואיך אני מגיע למצב של תחושה שלא אכפת לי מהאחרים שחושבים. וישן לציןן שאני נראה טוב אך זה לא בא לידי ביטוי.. יש משפט שאומר 'שלא העיקר שיש לך את הקלפים הטובים ביד אאלה אתה צריך לדעת איך לשחק בהם' שזה כנראה בשבילי משפט זה אני לא יודע לשחק עם הקלפים שאלוהים נתן לי מה עושים אני כבר שבור
ד"ר אורן חסון
מה הם חושבים עליי
⌄
שלי יקר,
אנא תן לי קישור, או לפחות תאריך של הפניה הקודמת שלך אלי.
שלי
מה הם חושבים עליי
⌄
http://www.starmed.co.il/Forum/?ForumID=93&Keywords=21
שלי
מה הם חושבים עליי
⌄
הקישור מפנה ל-ביטחון עצמי. ואני לא זוכר בדיוק היכן רשמת לי את הטכניקה של התחלת עם בנות אז יודה לך שוב אם תוכל לייעץ לי בעניין של להתעלם מהסביב כמו שציינתי במודעה, וכמו כן אני מגיע למצבים בשיחה עם בנות שפשוט אין לי ממש מה להגיד ופתאום מתחילה ליקפוץ לי השפה או כל מיני.וזהו מצב שבו אני רוצה לקבור את עצמי כי אני מרגיש מובך.
ד"ר אורן חסון
מחיר הפאדיחה
⌄
שלי יקר,
מצאתי את הקישור שלך. השתמשת בכינוי אחר, ומכאן הקושי. סיפרתי לך על הדרך הישירה ביותר להתחיל עם מישהי, והיא להחמיא לה, להציג את עצמך, ולהגיד לה שהיית רוצה להכיר אותה יותר. המחיר של הדרך הזו הוא אכן מחיר הפאדיחה, כלומר, לקבל תגובה שלילית, ומחיר זה גבוה יותר כאשר נמצאים לסצינה הזו, כשהיא נכשלת, עדים נוספים. אם מחיר הדחייה מפחיד אותך, אתה צריך ללמוד להפסיק לפחד, או לוותר. יש דרכים רבות להתחיל עם מישהי שמוצאת חן בעיניך, ואולי כדאי שתלמד להכיר גם את הדרך אגביות, כלומר, לפתוח בשיחה של דרך אגב, לכאורה על נושאים שאינם קשורים לך ולה, ולכאורה כאילו אינך מתחיל איתה כלל, אלא רק משתף אותה בהרהורים או במשהו שאתה רואה בסביבה. זה יותר“cool”כי לכאורה אינך מנסה להתחיל, ולכן גם כשלון בשיחה אינו יוצא או מוצג ככשלון בולט.לצערי, מעבר לכך, שלי, לא אוכל להוסיף במסגרת הזו. התבונן באחרים, למד מכשלונות, ולמד לא לפחד מהם יותר מדי.