פנטזיות מיניות: מה לעשות?

תאריך פנייה: 20.06.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
לימור
מציק לי מאד....יש
20.06.2006 • 18:44

שלום
אני נשואה כבר עשר שנים+2 ילדיםבזמן האחרון כשאני ובעלי ביחד הוא מבקש שנצרף עוד מישהי איתנו למיטה\גם בזמן הסקס הוא מדבר על זה שנביא עוד מישהו או מישהי שתעשה לנו כיףוהוא מת לראות אותי נהנת הרבה זמן.....וזה עושה לו את זה...אבל גם לפעמים זורק לי את זה לא במיטה מה יש תביאי עוד מישהי אפילו שמנהתבחרי אותה את וכאלה....ואוהב לגלוש באתרי סקס סדו וכאלה....מה זה אומר שאולי נמאס לו ממני...או אולי שהוא היה עם מישהי והיה לא כיף....לפעמים אני חושבת או שהוא היה עם מישהי....או שהוא מת להיות עם מישהי אחרת...דרך אגב אני בחיים לא יעשה את זה לא יצרף ולא יביא לו עוד מישהי...אני גם לפעמים מאד מתעצבנת שהוא מדבר על זה....ולפעמים זורמת איתו כן כן אני יביא וכאלה אבל לרוב מבפנים זה אוכל אותישבא לו עוד מישהי...וזה גם נראה לי כאילו הוא פעם היה עם משיהי בגד בי...דרך אגב יש לו עניים גדולות תמיד הוא מסתכל על אחרות....ואפילו נתקעים לו העניים על בחורות יפות..והוא אומר לי גם להסכל אסור בואי תראי יש כאלה שגם עושים תגידי תודה אני רק מסתכל....אבל אותי זה מעצבן...שהוא לא עושה לי את הכבוד לפחות לא ליידי תסתכל ככה..מה דעתך ....אשמח אם תענה לי תודה מראש לימור

ד"ר אורן חסון
להפסיק להגיד שאת מסכימה לעוד צלע
23.06.2006 • 08:17

לימור יקרה,
אני לא יודע אם בן זוגך עשה זאת עם מישהי אחרת או לא, אבל הוא חושב על זה. ויכול להיות שהוא מחפש לזה לגיטימציה בהסכמה שלך. אלא שאת, שמתנגדת לזה, נותנת לו את האפשרות או האשליה שזה אפשרי, בגלל שאת נותנת לו מסר כפול, ולפעמים משתפת פעולה בהעלאת הפנטזיה. אם הפנטזיה כשלעצמה לא מפריעה לך, אז אולי תוכלו להמשיך ולפנטז ביחד, מבלי להגשים, עד גיל 120. אבל אם, כתוצאה מהפנטזיה, הוא לוחץ עליך ומנסה לממש וזה מפריע לך, אז תהיי חד משמעית יותר, ותקטעי את זה עוד בתחילת העניין, כדי שיהיה ברור שאין מה לדבר על זה.ואז נשארת האפשרות שהוא ינסה לבד, כי הוא עוסק הרבה בנושא המיני, וככל שהוא עוסק בו יותר ומפנטז עליו יותר, כך הוא הופך להיות שבוי שלו. וכאן, מעבר להבהרות שלך של דעתך הנחרצת על העניין, ומעבר למה שאתם עושים ביחד כדי לספק את הצרכים המיניים שלו (ושלך, כמובן), את לא יכולה לעשות הרבה כדי למנוע ממנו לעשות זאת בהחבא, אם מאד ירצה. ולכן, את יכולה לנסות לעבוד עליו בדרכים שונות שירצה פחות, או ללכת ליעוץ זוגי כדי להבין טוב יותר מהם הצרכים והיכן הגבולות, ואיך להקטין, אם אפשר, את הנטיה לעשות זאת.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083