פנטזיות וזוגיות: מה עושים?

תאריך פנייה: 20.02.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
חייה ב
לא מפסיקה לחשוב על גבר אחר
20.02.2006 • 23:11

שלום רב
אני בת 26 ובעלי בן 31אני נשואה כ4 שנים לגבר חמוד ומשתדל להיות בסדראבל לא הגבר של החלומות שלי אלה גבר שהיה זמין ושאהב אותי מאוד עד היום הוא אוהב ויש לנו ילדה משותפת בת 3 נחמד לנו יחד רק שאני לא מפסיקה לחשוב על גבר אחר שהכרתי במסגרת הלימודים ונראה לי שגם הוא מעונין לא ישירות הבנתי את זה אלה בעקיפין ע"י מבטים , איך אפשר להימנע ממחשבות על הגבר האחר ?אשמח לתשובתך

ד"ר אורן חסון
לא נורא, פנטזיה היא דבר נורמלי...
22.02.2006 • 01:28

חייה יקרה,
אנחנו תמיד עושים החלטות חשובות לפי מספר משתנים, והאהבה והמסירות של בן הזוג שלנו הוא אחד החשובים שבהם. השאלה היא עד כמה זה מספיק לך, ואולי לפעמים גם לכמה זמן זה יספיק לך. קשה לדעת. אלו היו בחירות שעשית, שהיו כנראה נכונות בעת שעשית את הבחירה, במצב הנתונים שהיה לך על עצמך ועל בן זוגך, ובהלך הרוח שלך. היום את חושבת לעשות בחירות נוספות, גם אם לא בחירות זוגיות. הן יכולות להשפיע על הזוגיות שלך באופן ישיר, והן יכולות להשפיע עליהן דרך מצב רוח שלך, ותדמית שלך בעינייך, בין אם תממשי את הפנטזיה ובין אם לאו.אז נתחיל מזה שפנטזיה כזו היא דבר נורמלי ונפוץ. ואולי אם תקבלי את הפנטזיה כשלעצמה כחלק ממך, יהיה לך קל יותר לחיות איתה ולקבל אותה, כחלק ממך, ללא כל קשר למימוש שלה. את לא חייבת לממש פנטזיה כדי להרגיש טוב עם עצמך, ופעמים רבות תרגישי הרבה יותר טוב עם עצמך דווקא אם תשאירי את הפנטזיה לעצמך, כשעשוע אינטלקטואלי או מיני, ולא תממשי אותה. עם הזמן, בעוד חודשים או שנים, הפנטזיה הזו תירגע, ותתחלף מאוחר יותר באחרת. אם תקבלי זאת כחלק מהחיים שלך, יהיה לך, אני חושב, הרבה יותר קל עם עצמך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083