פלירטוט וקינטור בזוגיות

תאריך פנייה: 20.07.2005 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
אייל
האם אני טוב מידי
20.07.2005 • 15:33

ד"ר חסון היקר.
בעייתי עם אישתי אינה במיטה בלבד אלא בעיה באופן כללי ביחסים ביננו שכנראה נובעת מהעובדה שאני טוב מידי אליה. אני משתדל וגם מצליח בדרך כלל לדאוג לכל צרכיה ורצונותיה, והיא כלל אינה עושה זאת. אין לי בעיה לעשות זאת ואיני נזקק להרבה ממנה, אבל תשומת לב ותחושת נאהבות אינה ציפייה מוגזמת לדעתי.אני מרגיש שכאשר אני לא עושה כל מה שהיא מבקשת ממני, כמו לדוגמא להכין לה קפה כך סתם כשאנו צופים בטלויזיה, מוביל לכך שהיא מתייחסת אלי אחרת, היינו: יותר מתקרבת ויותר רוצה בקירבתי. אי הכנת הקפה בדוגמא הנ"ל נעשית על ידי בכוונה כדי לזכות בתשומת ליבה.אני שואל: א.האם צריך להיות רע לפעמים? ב.איך עושים את זה?

ד"ר אורן חסון
פלירטוט וקינטור
20.07.2005 • 20:07

אייל יקר,
נראה שאשתך אוהבת קצת פלירטוט וקינטור, כדי להרגיש קצת מתח באויר, וכדי שתרגיש שגם היא צריכה קצת להתאמץ. אולי מתוך כך שאם אתה לא שפוט שלה, סימן שהיא לא האופציה הבלעדית שלך, ומכאן שאתה גבר שראוי לאהבתה. בודאי ראית את הכותרת "בעל טוב מדי" למטה, המביאה את הצד השני של המטבע, אם כי באופן מוקצן יותר (וכנראה שם עבר הרבה יותר זמן). אני מניח שאם תנסה לממש את יצירת המתח הזה, על-ידי קינטור כמו: "אם תהיי ילדה טובה, אני אתן לך." או: "דווקא חשבתי לתת לך, אבל אחרי שביקשת, נעלם כל ה- fun. אז עכשיו תקחי לבד." אולי תרגיש שאתה משחק קצת, וזה אולי יפחית אצלך את ההערכה שלך אליה, כי אתה רוצה אותה פשוטה ומובנת לך, ורוצה פשוט להייטיב איתה עד כמה שאתה יכול. אני מניח שתצטרך למצוא את קו הביניים, בין הצרכים שלך לשלה, וגם מבחינתה - אתה צריך ללמוד לא להגזים. ואולי גם תבין שפלירטוט וקינטור באים מהצורך להפוך את החיים לקצת יותר מעניינים, ואותך לקצת פחות מובן מאליו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
אייל
פלירטוט וקינטור
20.07.2005 • 20:17

תודה רבה.