עצבנות הבעל לאחר לידה

תאריך פנייה: 20.07.2005 מס׳ הודעות: 5
חיפוש נושא
סיגל
יחסים לאחר הלידה
20.07.2005 • 15:39

שלום
אנו נשואים כשנתיים ביחד כבר 5 שנ יםהאמת לפני הלידה היחסים היו בסדר גמורבעלי התייחס אלי יפה, עזר בבית הזוגיות הייתה נורמליתלא חשבתי (אפילו להפך) שאחרי הלידה יהיה רע כל כך כי נורא רצינו ילד והמצב השתנה...אחרי הלידה כשבוע בעלי עזר בבית וכו' אבל אחרי שבוע הכל הדרדרהיה מגיע מעבודה עצבני, צעקות, קללותאף פעם לא ראיתי אותו כך, אין מגע, לא מדברים בדרך כלל אולי כמה מיליםרוב הזמן הוא מחשבהבעיה העיקרית שמפריעה לי הקללות. בחיים לא שמעתי ממנו שום מילה לא טובה ופתאום קללות?אולי בגלל לחץ בעבודה? ניסחתי לדבר איתו כמה פעמים עזר ליום אחד וזהו הכל חזרמה לעשות?תודה

ד"ר אורן חסון
עצבנות של הבעל לאחר לידה
20.07.2005 • 20:10

סיגל יקרה,
כנראה קשה לו, עם העומס עליו, עם העומס עליך, פתאום הוא מבין שהוא כבר לא ילד ויש עליו אחריות, ואולי הוא נבהל מכל אלה ומתוסכל מאד, כי הוא לא רואה איך מחזירים את הגלגל אחורה, אז הכל מתפרץ.אתם זקוקים דחוף ליעוץ זוגי. לא אמרת לי כמה זמן הדבר נמשך, אבל ככל שהוא ימשיך כך, כך יהיה קשה יותר לעצור את הגלגל ולסובב את היחסים ביניכם שוב למה שהיו. לכן, יפה שעה אחת קודם.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
סיגל
לד"ר אורן
21.07.2005 • 17:50

עצבנות של בעלי נמשך חודשיים בערךכל הזמן הוא חוזר על ה שאני בבית ולא עושה כלום רק הוא עובד קשהאיך אני אשיג יעוץ זוגי?למי לפנות?תודה רבה

ד"ר אורן חסון
איך למצוא יועץ זוגי
22.07.2005 • 01:12

סיגל יקרה,
הסיפור טרי עדיין, ומוטב לטפל בו כבר עכשיו, לפני שיתקבע.יעוץ זוגי אפשר להשיג דרך קופת-חולים, זול יותר, אבל תבדקי מה מצב התורים. אפשר גם למצוא בדפי זהב באזור מגורייך, ואפשר לחפש בגוגל.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
סיגל
תודה רבה ד"ר!!!
22.07.2005 • 09:07

(הודעה ללא תוכן)