פורנוגרפיה וזוגיות: הרחבה
טובי
שחיקה במין
⌄
אני בן 30 וחברתי בת 27. אנו חברים כבר שנתיים וחצי וגרים יחד כמעט שנתיים. יחסי המין בינינו הפכו שיגרה כבר מזמן. אנו מקיימים יחסי מין בעיקר בסופי שבוע (לפעמים מאולצים מתוקף ההרגל) .רציתי לשאול איך מתמודדים עם תופעת השחיקה הזו במין עם פרטנר קבוע. אנחנו ניסינו לגוון מבחינת תנוחות וכו אבל זה ממש לא עשה לי את זה. חברתי מבחינתה מאוד מבסוטית מהמצב הנוכחי ונהנית עדיין מיחסי המין שלנו ולא מודעת לתסכולים שלי. היא יודעת שאני פוזל לעיתים ומביט בנשים אחרות אבל סומכת עלי שאני לא אבגוד בה וכך באמת המצב. אני מוצא עצמי מפנטז על כל בחורה שניה שאני רואה ברחוב, ולעיתים "מפחד" מסופי השבוע שבהם אאלץ לקיים יחסי מין משעממים וצפויים כל כך. אני מאונן הרבה יחסית עם סרטי פורנו כי שם אני מוצא את הגיוון החסר לי כל כך בחיי היום יום. אנו נמצאים בשלב מכריע ביחסים של "לקראת חתונה" ואני כל כך חושש שזה יאמלל אותי לגמרי. שאלתי היא, איך אני מתגבר על כל המחשבות האלו והאם חששותי נורמליים?תודה מקרב לב.
ד"ר אורן חסון
להרחיב את היריעה
⌄
טובי יקר,
השאלה שלך מעניינת, ברשותך, דווקא משום שנשים פנו לא פעם אל הפורום בשאלה על הבעל שפונה לסרטי פורונו ואתרי פורנו כדי למצוא ריגושים. בדיוק לכן, אודה לך אם תוכל להרחיב יותר. אתה אומר שחברתך מרוצה מאד מהיחסים המיניים שביניכם. איזה גיוון היית מחפש בחיים המיניים שלך חוץ מאשר נשים אחרות? מה היית יכול לעשות איתה שהיה מספק אותך, מבלי לחפש בחוץ?אולי התשובה שלך גם תוכל לכוון אותך ואולי גם אותי לפתרון בבעיה שלך. כי אני שואל את עצמי האם זו בעיה בשאיפות המיניות שלך, או ביחסים שלך עם בת זוגך. לכן, אודה לך מאד אם תרחיב מעט את היריעה.