פורנוגרפיה וזוגיות: פתרונות אפשריים

תאריך פנייה: 11.06.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
יואב
בעיה עם החברה
11.06.2006 • 09:55

שלום
ד"ר,יש לי בעיה עקרונית עם החברה שלי. לא לעיתים קרובות , כשאנחנו לא ביחד, אני מוצא את פורקני בצפייה בקטעי פורנו באינטרנט. חברתי מתקשה מאד לקבל את זה, זה מגעיל אותה ועצם העובדה שאני "נהנה" מנשים אחרות מפריעה לה. גם אני לא לגמרי שלם עם זה אבלחושב שהיא מגזימה בתגובתיה. קשה לי להפסיק עם זה לחלוטין ( זה הרגל של שנים) ואני לא יודע איך לפתור את הבעיה. מה אתה ממליץ לעשות?(יש לציין שאני צופה בקטעים לסביים מה שעוד יותר מפריע לה). שנינו בני 23תודהתודה

ד"ר אורן חסון
עימות בין הפורנו לבין החברה
12.06.2006 • 15:02

יואב יקר,
הבעיה היא לא רק פורנו או לא פורנו, אלא גם של תקשורת שביניכם, ויכולת להכיל זה את צרכיו של זו, ולהפך. וזה הולך לשני הכיוונים. זה היה בדיוק אותו הדבר לו אתה היית מעשן והיא לא, וזה היה מגעיל ומפריע לך, ולך קשה להפטר מההרגל. והשאלה היא מי הוא זה שצריך להשתנות כדי להגיע לשיווי משקל שיתאים לשניכם, אתה או היא. ולכך אין לי תשובה, כי איני יודע מה גורם לכל אחד מכם לעמוד על דעתו, ולא להיות מסוגל לשנות, אתה את הרגלי הצפיה שלך בפורנו, והיא את היכולת לקבל אותך כפי שאתה, מבלי להרגיש גועל או מאויימת.אלא מכיוון שאתה הוא זה שפנה אלי, אני יכול רק לפנות אליך חזרה ולומר לך שלך יש דרך להקל עליה. וכפי שכתבת, קשה לך להפסיק עם זה לחלוטין, מה שאומר א. שאתה יכול, אבל קשה, ו-ב. שאם זה במינון נמוך, מצא את הזמנים והמקומות הנדירים שבהם אין סיכוי שהיא תיחשף לזה. או: ג. קח תמונות לשרותים (וגם אם זה לא בדיוק אותו סוג גרוי, תוכל כנראה להגיע לאותן הנאות), או: ד. ראה אם יש משהו מתוך זה שמעורר גם אותה, ואולי תוכלו לעשות זאת ביחד. ואם לא, חזור, בבקשה, לאפשרויות א-ג.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083