צפייה בפורנו: השפעה על זוגיות
t
אתרי פורנו
⌄
ראיתי כאן הרבה שאלות של נשים שמפריע להן שהבעל גולש באתרי פורנו. אצלינו זה הפוך: אני מדיי פעם גולשת ובעלי אף פעם לא. הוא בן אדם די סגור מבחינה מינית וחשבתי שאם נגלוש ביחד, זה ישחרר אותו. אבל הוא לא כל כך הסכים: בהתחלה הוא סירב, אח"כ הסכים לגלוש 5 דקות. הוא יודע שלפעמים אני גולשת לבד. זאת אומרת, אני לא מסתירה את זה (טוב, גם הוירוסים שמקבלים מאתרים כאלה, מסגירים אותי), אבל אף פעם לא מנדבת מידע.מבחינת יחסי מין, שנינו חושבים שתדירות רצויה של יחסי מין היא בערך פעם ביומיים, אבל בפועל זה קורה רק פעם אחת, בסוף שבוע. אז, בעיקרון, אני לא זקוקה ליותר יחסי מין ממה שהוא זקוק, אבל לשנינו זה חסר. כך שיש כאן שיווין.מפריע לי שבעלי לא מתעניין באתרים האלה וגם מפריע לי שאני כן מתעניינת. אז למה זה קורה?
ד"ר אורן חסון
אתרי פורנו
⌄
t יקרה,
יכול להיות שאם תלחצי עליו לצפות איתך בפורנו, הוא ירגיש "חרדת ביצוע", ויקטין עוד יותר את המינון והפתיחות שלו. יכול להיות שגם כך את מלחיצה אותו קצת, כי יכול להיות שאת משקפת כלפיו, באופן גלוי או נסתר, את התובנה שהוא "די סגור מבחינה מינית"אם אתם לא עושים חשבונות של מי התחיל (כמעט כתבתי גם של מי גמר, אבל הרי כאן החשבון הזה חשוב...), שזה טוב מאד, כך שבצד המעשי אני מבין שממילא מה שמונע בעדכם זה רק עניין של הזדמנויות. אלא שככל שאתם מאולצים יותר, וככל שהזמן הפנוי שלכם חופף פחות, כך יש לך יותר פנאי לאתרים האלה.אני לא יודע עד כמה מפריע לו שאת נכנסת לאתרים האלה, אבל קחי בחשבון שיכול להיות שככל שתעשי זאת יותר, את תרגישי לגיטימציה גדלה והולכת לעשות זאת (בשל ההרגל, וכן גם בשל ההצדקות שאת מוצאת לך כדי להסביר את עצמך לעצמך), ואילו הרתיעה שלו מפני ההתנהגות הזו, ולכן ממך, תלך ותגדל.