פורום: שרון יקרה - תגובה

תאריך פנייה: 27.08.2023 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
שרון
לא באותה רמה?
27.08.2023 • 17:41

היי ,אוף קשה לי ממש.אנחנו בני 35 .האהבה כבר התבססה לה כשנתיים. בגדול גבר שכל אחת היתה רוצה.ידעתי שאני יוצאת עם מישהו שאין לו אוטו וחי ומתפקד עם מוניות ואטובוסים. ,אני עם אוטו ששווה 100,000 שח ,עכשיו קניתי.מבאס אותי שאני מידיי פעם לא תופסת ממנו , או מהשאיפות שלו . (לא מעוניין ברישיון )כאילו "קטן עליי" . רושם שלילי של אחד שאין לו שאיפות ומסתפק במועט. גם הבית שלו נראה ככה.בדייטים מוציא משלם ולא מרגישה קמצנות.אך הרושם הוא שלילי ואני יודעת שיש בו הרבההה דברים טובים שמחפים על זה

ד"ר אורן חסון
פערים ומשמעותם
29.08.2023 • 21:27

שרון יקרה,
אני לא יודע אם זה יועיל לך או לא, אבל באיזה שהוא מקום אני חושב שאולי כן. אני מפנה אותך לתשובה שלי לפונה מלפני הרבה שנים, ואולי, אולי, היא תועיל גם לך, אפילו שלכאורה זה בנושא אחר. אני חושב שלא לגמרי נושא אחר. אשמח לקבל תגובה שלך לאחר מכן.הקישור אל הפנייה ההיא:https://www.starmed.co.il/forum-93/msg-3445859

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
שרון
פערים ומשמעותם
29.08.2023 • 22:36

תודה על תגובתך,קראתי את הדברים. לא מרגישה שזה קשור לסביבה.מרגישה שאני הסביבה, אני לא אוהבת את התדמית הזו שלו כי בעיניי זה רעבחרתי להתעלם כי היו מלא דברים טובים וזה נאגר בבטן ואני רואה אותו בהרבה פעמים לא בטוב, לא תופסת ממנו כי אני לא אוהבת סגנון כזה לא כי יגידו לי או יסתכלו עליי ויגידו מה אין לו אוטו ?בינוניות זאת לא תכונה מושכת

ד"ר אורן חסון
כשקשה להחליט, קשה להחליט
30.08.2023 • 21:33

שרון יקרה,
אני שמח שהשבת, כי חידדת יותר הפעם את מה שאת מרגישה. בקנה המידה שלך (ולא כעניין של תדמית), את מרגישה בינוניות אצלו. זה לא עושה לך טוב, כי את רוצה יותר.מה שהטריד אותי בפניה הקודמת שלך הוא שהתמקדת בעניין המכונית. אפילו את השאיפות שלו, או בעצם חוסר השאיפות שלו, מיקדת בכך שהוא לא רוצה רשיון. וכאשר כתבת "אחד שאין לו שאיפות ומסתפק במועט" – לא פרטת, וזה היה נראה כאילו הכל מתמקד סביב המכונית. אני מניח שזה לא כך, אם כי את לא מרגישה קמצנות מצידו בעניינים אחרים, או לפחות בעניין הדייטים. אבל היות שהכל היה נראה ממוקד במימד אחד, וכאשר כנגד עומד גם "בגדול גבר שכל אחת רוצה", אז התחלתי לתהות. כשאת כותבת בינוניות, ואני לא בטוח אם הוא לא מצויין או מצטיין בעניינים אחרים, כולל פרנסה ועוד, שלא לדבר על ההיבטים הרגשיים, הקשב שלו אלייך ועוד – אז לא הייתי בטוח אם את באמת לא מתמקדת רק במימד אחד, והוא המכונית ורשיון הנהיגה, למרות שישבו "הרבה דברים טובים שמחפים על זה". אלא שעכשיו הגדרת זאת טוב יותר, כ"בינוניות". לכן, אני מניח שיש עוד דברים.אם זה אכן כך – אז זה שיקול דעת שהוא נכון לכל אופן ודרך שבה אדם, גבר או אשה, מחפשים זוגיות. יש יתרונות, יש חסרונות, ואת צריכה לשקלל אותם כדי לדעת "האם זה טוב לך?" ואפילו, כבחירה הקשה יותר, "האם זהמספיקטוב לך?"כמו בכל בחירה, את צריכה להחליט. וכאשר הפער בין יתרונות לחסרונות בעינייך אינו גדול – אז קשה יותר להחליט. זה תמיד כך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083