פורום ייעוץ זוגי שאלות על זוגיות
תהילה
לא מרגישה או שזה לוחץ?
⌄
שלום,
אני לא מרגישה געגוע לבן זוגי ואין לי ובי רצון לשלוח הודעות חיבה.ולמה?אנחנו שנה וחצי יחד. הוא וגם אני פרק ב בחיינו.הוא רומנטיקן חסר תקנה אני שכחתי מה זה להביע.הוא מביע,שולח סמס של רגש ואני כלום.כמובן שבשנה ה1 זה כן היה איך לא?עכשיו מרגישה עסוקה בעבודה ועם ילדיי והשבוע עובר וחולף לו.בן זוגי שוחח עימי על זה שחסר לו .לא יודעת אם הפסקתי להרגיש או שהדרישה/ הרצון שלו/ הבקשה שלו הזו עושה לי אנטי או שמרוב שהוא ממלא אותי בזה כבר אין לי מה להגיב.יכולה לא לראותו שבוע וכשנפגשים כיף יחד.מנסה להבין האם הפסקתי לאהוב ?מרגישה קצת בלי "טעם" בחיים האישייםאולי חסרה לי הרווקות? האש הזו שתניע אותי?
ד"ר אורן חסון
בני כמה אתם, וכמה זמן לאחר הגירושים
⌄
תהילה
בני כמה אתם, וכמה זמן לאחר הגירושים
⌄
שנתיים גרושים
בני 41
ד"ר אורן חסון
לחפש את התשובות
⌄
תהילה יקרה,
קשה לפי מכתבך להבין את הסיבה העיקרית שבגללה את יותר כבויה עכשיו.גם לא ברור לי אם זה רק בקשה הזוגי, או שדברים עוברים עליך, מקצועית, או התשה של החיים שאינה קשורה אל בן זוגך, ואת פשוט עייפה מליזום ומלעשות מאמץ. האם המחסור ב"טעם החיים" שלך, הנוכחי, הוא כללי? האם יש משהו שנותן לך טעם בחיים מחוץ לזוגיות? האם יש משהו שאינו קשור לזוגיות שמתיש אותך? – וזה יכול להיות העיסוק עם הילדים, העבודה השיגרתית והמתישה או מאבקים בלתי פוסקים ומתישים עם אבי ילדייך.כפי שאת רואה – אני שואל שאלות, ואת היא זו שצריכה לחפש את התשובות. יתכן שאת צריכה ייעוץ מקצועי כדי לחפש תשובות באופן מעמיק יותר, אבל כך או כך, זה משהו שאת צריכה לבחון עם עצמך. כי באמת יתכן שזה משהו הרבה יותר עמוק, או רחב, ותחילת הקשר, בגלל הריגוש הטבעי שיש בה, כמשהו חדש, אינטימי, חברתי ומיני, הצליחה להוציא אותך מהעדר שמחת החיים שלך. יתכן שלאחר זמן שבת אל מצבך הקודם, לאחר שהתרגלת. – אני לא בטוח שזה כך, אבל זו אפשרות. כלומר, יתכן שזה לא קשור לכך שהאהבה פגה, אלא לכך שההתרגשות דעכה. חפשי תשובות, ואם את חושבת שזה חשוב, שווה אולי ללכת לטיפול לזמן מה, כדי להבין.