פורום ייעוץ זוגי שאלות על זוגיות
ר
יש כימיה באופי אין לי משיכה מינית
⌄
שלום
הכירו לי בחור שמהתחלה הייתה ביננו כימיה בתיקשורת באופי הוא בחור חרוץ מכבד ורציני . שבהתחלה לא מצא חן בעיני המראה שלו אבל בגלל אופיו עכשיו כבר לא ניראה לי כל כך מכוער כמו שחשבתי בהתחלה . אבל אין לי משיכה מינית אליו בכלל הייתה נשיקה לא מוצלחת שלא נהנתי ולא גרמה לי להרגיש הנאה . לא רוצה שיגע בי . מצד שני התיקשורת בננו מעולה הוא מצחיק רציני חרוץ מכבד מפנק ומקסים ומחפש קשר רציני כמוני . ואני שואלת .. האם משיכה מינית יכולה להתפתח ???? אני מפחדת להיפרד ממנו ולהרגיש פיספוס של בחור טוב . בעבר יצאתי עם בחור שהייתה לי משיכה מינית חזקה אליו ולא הסתדרנו באופי . מה דעתך ?
ד"ר אורן חסון
בני כמה אתם?
⌄
ר
בני כמה אתם?
⌄
25
ד"ר אורן חסון
האם נכון לשאול מה צריך יותר?
⌄
ר יקרה,
את מדברת על שני נושאים שיש להם משמעות. האחד, הוא תקשורת מכבדת וטובה, והשניה הוא משיכה מינית. אבל נראה לי שאת מסתכלת על הנושאים האלה כאילו הם שחור ולבן. כלומר, או שיש או שאין. יתכן מאד שזה היה פחות או יותר המצב עם שני הבחורים שאת מדברת עליהם. שהאחד כמעט מושלם בנושא אחד, וכמעט כלום בשני, ולהיפך, ולכן את מרגישה שבעצם אף אחד לא מספיק, אבל מתלבטת, כי כמעט מושלם זה נפלא, אפילו אם זה רק בתחום אחד מתוך השניים החשובים. אבל לא כולם כך. יתכן מאד שתמצאי גבר אחר שיקבל אצלך, נגיד, ציון 7 בשני התחומים האלה (מתוך 10), או למשל 6 באחד, 8 באחר, או להיפך. האם זה יהיה מספיק טוב?