פורום ייעוץ זוגי שאלות על זוגיות

תאריך פנייה: 16.01.2010 מס׳ הודעות: 1
חיפוש נושא
ו.א.
עזרה לאובדת עצות
16.01.2010 • 10:20

בוקר טוב לך מצטערת על השעה המוקדמת.אנו ובעלי נשואים כ-14 שנה וברשותינו 3 בנות מקסימות והרביעית בדרך.יש לציין כי לאחרונה לאחר שעברנו ייעוץ כלכלי מחברה כלכלית ותמיכה פיננסית ושיקמנו את עצמנו כלכלית שוב החל בביזבוזיו ללא חשבון. יש לציין כי אנו בעלי חשבון בנק משותף. לאחרונה בעלי רכש אופנוע ים מכספי הפנסייה שלו, הוא מצא דרך לפתוח את החסכון הזה למרות שהוא מפסיד המון כספים בדרך לא עניין אותו והוא בשלו לספק את היצר הזה של הקנייה. הוא רכש זאת, הבטיח למכור אותו לאחר סצינה שעשיתי לו וכמובן לא מכר אותו ובשביל להשתיק אותי ואת הבת הגדולה שלי שהתעצבהאיך קונים דברים כאלה ולא קונים לך דברים בסיסיים שהיא צריכה כגון חדר הוא פתח שוב את קרן הפנסיה שלו והשתיק אותה במסך מחשב. יש לציין כי הוא הכניס המון כספים לחשבון ויחד עם זאת הוציא המון כספים מהחשבון על מאוויו, רכוש נלווה לאופנוע ים שלדעתי זה מותרות גרידא, הוצאות דלק של נסיעה עם האופונוע לכל מיני מקומות, רכישת אביזרים שבשלב זה אינם הכרחיים בכלל.בשבוע שעבר רבנו והחלטנו להתגרש, לא מקובל עליו שאני עוקבת אחרי החשבונות, מהפחד שיכניס אותנו שוב לצרה כלכלית גדולה, והחלטנו לסיים את הנישואין. לאחר מכן הצטענו וחזרנו לעצמנו. במהלך שבוע זה אני מגלה שכרטיס האשראי עבר שוב פעם בסכומים גדולים של 1500 ש"ח על הוצאות שאינן רלוונטיות שקשורות באופנוע הים. אתמול לאחר דין ודברים הוחלט לסיים את מערכת הנישואין, ומחר בבוקר קבענו שוב פעם ללכת לבית הדין למשפחה.הוא אינו מוכן לשמוע על ייעוץ נישואין, את היעוץ הפנינסי של חברת פעמונים עשיתי הכל ברובו לבד.אני לא יודעת מה לעשות, יש לציין כי אני ממש אובדת עצות, אני גם סטודנטית בשנה השנייה, ממנת את לימודיי ממלגות, היו מלגות שנכנסו לחשבון הפרטי וגם הם בוזבזו, המשכנתא החודש חזרה

ד"ר אורן חסון
התשובה בהודעה הבאה
17.01.2010 • 00:16
בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083