פורום ייעוץ זוגי שאלות על זוגיות

תאריך פנייה: 11.11.2009 מס׳ הודעות: 1
חיפוש נושא
ד
בהמשך לשינויים המבורכים
11.11.2009 • 22:45

תודה לך על הבהירות ד"ר חסון,בהחלט שפכת אור על עוד כמה חלקים בתוך הסיפור של חיי כרגע.לשמחתי הרבה מאוד,בעלי ואני, חרף כל המריבות שואפים תמיד לשלום בינינו ושלום בבית בכלל,יש לי בעל מדהים שמבין את רגשותיי ואכן הנושא הובהר לשנינו,שנינו יודעים שאנו אשמים בכל התרחשויות חיינו ולפיכך,החלטנו יחד ליצור מצב של שפיות ואורח חיים נורמלי ובנוסף, קבענו עם פסיכולוג המומחה לייעוץ זוגי,בכל זאת,יש לנו עניינים לפתור בינינו,מוקד הבעיות הן כל המריבות המתישות הללו.למען האמת,עלית בדיוק על הנקודה, עד כה, חשתי בודדה, שאין שם מישהו שיקשיב לי ושיתמוך בי (זוהי בדיוק התלונה הקבועה שלי,שאני מרגישה לבד ללא שותף וגם שהמשפחה,אם כבר באה ומבקרת לא תמיד עוצרת רגע ושואלת "מה שלומך?"),אני רואה שחל שינוי ביני ובין בעלי וצריך להתמיד בו ואכן, מילותיך כקסם - כשבעלי ואני נהיה מאוחדים אז הכח יהיה עצום ובריא וגם הסביבה בעצמה תבין שיש כאן זוג מחובר ומאוחד ולא ניתן לעשות כל מה שרוצים אצלינו בבית, או בהתייחסות לגבינו, כי יש גבולות וקווים אדומים.לגביי,אני אעבוד על מה שמתחולל אצלי ואלמד את הדרך הבטוחה והשפויה לנהל חיים טובים, אין לי שום רצון לחיות בתוך כאוס,אני בטוחה שהכל לוקח זמן,אבל יש לי סבלנות,הדבר שהכי חשוב לי זה לבנות חיים טובים עם בעלי היקר וילדיי שיוולדו בשלום ב"ה,וכמובן עם המשפחה בכלל.תודה לך על המילים החכמות ומחממות הלב,תודה רבה!

ד"ר אורן חסון
תודה על המשוב, וחשוב יותר: בהצלחה!
14.11.2009 • 22:47
בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083