פורום ייעוץ זוגי שאלות על זוגיות

תאריך פנייה: 25.10.2009 מס׳ הודעות: 1
חיפוש נושא
אור
געגועים
25.10.2009 • 14:20

ד"ר אורן שלוםכפי שאתה זוכר אני אותה אור מבעיית המבוכהכן חלף לו סוף שבוע ואני מאוד מתגעגעת לבחור למרות שאני לא יכולה לפתור את בעיותיואני חייבת לציין אמא שלו ואני מאוד קשורות והיא אינה יודעת כלל על הקשר שנוצר ביום שישי 23/10/09 ניקיתי לה את הבית הוא הגיע יותר מאוחר האמת שנשארתי מעט רק לראות אותו כאב לי מאוד מאוד שהקשר הסתיים חברתי הטובה גיסתו הייתה שם עם בעלה והוא לכולם אמר שלום מלבדי זה מאוד כאב לי שלחתי לו את כאב בהודעת SMS והסברתי שאני מאוד כועסת ולא מגיע לי היחס הזה כמובן מהכרותי לבחור לא נענתי כלל אני והוא גרים באותו עיר ומאוד קשה לי ציפתי מאוד בקשר הזה למרות שכבר נכוותי מספר פעמים אני מאוד כועסת על עצמי שתמיד אני נופלת בבחורים לא בוגרים וזה פוגע בי כל פעם מחדשאני מרגישה שהוא כבר לא אוהב אותי ומחפש את הדרך לומר לי שלום אני יודעת שאני כבר גדולה וצריכה להמשיך הלאה אבל היות ואני גרה לבד המחשבות לעזאזל מייסרות אותי אני רוצה לחזור לפעילות גופנית יעילה אבל רק התחלתי לעבוד ואני מגיעה בשעות מטורפות הביתה עם אפס כוחות אני רוצה כ"כ לדבר איתו לא לשנות אותו להחליף איתו מילה אולי להתנצל למרות שאין על מה ההתנהגות שלו הייתה מאוד לא בוגרת ומעליבהלא ייתכן שלכולם הוא אומר שלום ואותי הוא מנפנף כשבעצם הוא טוען שהוא אוהב אותיאנ יכבר לא מאמינה בזוגיות והבדידות הורגת אותי נא סייע ליהמון תודה

ד"ר אורן חסון
תשובה: שתי שאלות למעלה.
26.10.2009 • 15:06
בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083