פורום ייעוץ זוגי שאלות על זוגיות
שרה
בעיה בזוגיות דחוף
⌄
שלום רב
אני בת 24 נשואה כ8 חודשים והרה בחודש 8 גם.אני מדגישה שבעלי לא מוכן לעשות כלום בישבילי ולא סומך עליי, אני מאוד אוהבת אותו ובישביל להיתחת איתו הפכתי את כל העולם ואפילו היתוכחתי עם הורי עד שהיסכימו והיתחתנו.לפני חתונה בעלי קנה בית חדש חצי מהכבף הורים שלו עזרו לו וקצת היה לו וגם יש לו משקנתה ל15 שנים.שרצינו להיתחתן הוא וההורים שלו לא היסכימו שבית יהיה גם על שמי ,אני אמדתי לבעלי שאנחנו הולכים לשלם ביחד את המישכנתה בשותפות והוא אמר שלא זה לא קשור ואני אוהב אותך והכסף לא קשור לאהבה וזה דכוש שלי,אני אמרתי לו אבל הכסף למישקנתה בא על חשבון הבית שלנו לא לך לבד וזוג צריכים להיות שותפים בהכל בסוף לא היסכים.ועכשיו בית עוד בבניה ולצערי אני גרה עם חמותי כי אין בררה והוא לא מסכי שנגור בשכיאות אומר שחבל על הכסף.הבעיה שאני רואה שאמא שלו היא מתחילה להיתערב לנו בחיים ובעלי לוקח את הצד שלה,עוד לא ניכנסנו לבית החדש הזה ואמא שלו אומרת זה יותר בית שלה מאשד של בעלי ואם לא מוצאי חן בעיניה (היא ואמא שלי לא מיסתדרים והיא לא אוהבת את אמא שלי)אז היא לא מרשה לי שאמא לי ומישפחתי ידרכו בבית הזה והיא תגיד לי מי יכהס לבית שלי ומי לא,זה משגע אותי ,ובעלי גם מסכים איתה ואומר שהוא רוצה שקט שלו והוא לא דשם בית על שמי שאמא שלי לא תגיד שזה בית של בת שלי ואני באה לבקר אותה ו.......אני אמרתי שלא רוצה לגור בבית שאין לי שום פרטיות והחלתה ואני לא רוצה את הבית הזה שיתן את הבית הזה לשכירות ותקבל כסף וביחד ניקנה בית משלנו בלי היתערבות של הורי שלו או נגור בשכירות אבל הוא לא מסכיםאני לא יודעת מה לעשות ?אני מרגישה מישכנה הם שולטים עליי !!!כאילו שאני בבית סוהר (אני לא יהיה לי פרטיות בבית שלי והם יגידו לי כל רגע מה לעשות ומי יבוא ומי לא.........??????????)מה אתה מציע לעשות????מה אני אעשה??????איך אני יתנהג???????