פורום יחסי הורים מתבגרים

תאריך פנייה: 24.07.2010 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
ילד
שלום לך ד"ר אורן חסון
24.07.2010 • 20:29

שלום רב,
שמי ילד ואני בן 13 ל2 הורים טובים מאוד שהיו עד לפני 6 שנים להורים אוהבים,מאוחדים ותמיד ביחד אך מה שקרה:יום אחד שאח שלי הקטן נולד (היום הוא עולה לכיתה א' כבר...) התקבל לעבודה של אבא שלי ערבי נוצרי בשם צבי ומאז הכל נהיה יותר ויותר גרוע .אני חייב להגיד שבואתה השנה הייתי בכיתה א' בביה"ס דתי ועד היום אני בביה"ס דתי. דבר שמאוד אז באותה תקופה לא היה אכפת לאבא שלי ומפה מגיע החלק של צבי מאז שהוא הגיע לעבודה של אבא הוא התחיל להטיף לאבא שלי כל מיני הטפות שלא כלכך מצאו חן בעיני אמא שלי כמו: שהאישה בבית צריכה כל היום לעבוד ולא לנוח (לא שאבא שלי היום מכריח את אמא שלי לעבוד אבל לזה נגיע אח"כ) בכל מקרה הוא גם הטיף לו על דתיים וכל מיני דברים רעים עליהם ושאני צריך להיות בביה"ס חילוני וכאן זאת רק ההתחלה מכאן המשיך אבא שלי (עד לכיתה ד' ) להמשיך ולשכנע אותי ואת אמא שלי שאני יעבוד בית ספר ומפה אבא שלי התחיל ללכת לעולם אחר לגמרי עולם של אי דת ושנאה כלפי דתיים ועולם של עבודה כל היום מאז אבא שלי התחיל ללכת לעבודה ולחזור בשעות מאוחרות מאוד! (ולא באשמתו כי יש שרפות ואבא שלי עובד בראשות הטבע והגנים) אך מאז ההורים שלי התחילו להתרחק זה מזה .לאחר שנתיים אמא שלי רבה עם סבתא שלי (אמא שלה) ומפה בעיני אבא שלי זה לא מצא חן והוא כל הזמן החל להתקשר אליה דווקא ולהרגיז את אמא שלי עד שאמא שלי נעשתה חולת לב (ואני לא יודע אם זה באשמתו או לא) מה שכן אני יודע זה שמאז שהייתי בכיתה ה' החיים שלי החלו להיות מאין פסיכולוג של הורים ובכך הרגעתי כל אחד מן ההורים שלי.ובאותה שנה בדיוק אבא שלי החל להגיד כל מיני דברים מעליבים לאמא שלי כל מיני קללות למיניהן שהם בעיני לפחות ממש ממש לא יפות והוא החל להעליבאת אימי בפני ובפני אחי הקטן שהיה אז רק בן 3 באותה שנה גם אבא שלי התחיל להגיד לאמא שלי שהוא לא רוצה לחיות איתה יותר ואני כבר מחזיק אותם כל כתפי 3 שנים שומע לכל דבר שהם אומרים ומנסה לעזור אך העזרה אינה עוזרת משהו כמו חודשיים ואז עוד פעם הם רבים בוא ונמשיך בתחילת כיתה ז' (השנה) אבא שלי ואמא שלי מדברים כל הזמן על כסף אמא שלי עקרת בית ואין לה כסף רב ולאבא שלי לעומת זאת יש לו משהו כמו 10,000 שקל בכל חודש בלי עין הרע! ומאז אבא שלי יום אחד קרא בעיתון שלאישה ברבנות לא מגיע גרוש אם היא לא מנקה ומסדרת כלהיום את הבית ומכינה את מה שהאבא אוהב ומגהצת ומה שכל אישה שפוטה עושה אבל אמא שלי לא כזאת! אנחנו בשנת 2010 אלוהים! איך בנאדם יכול להתנהג כמו בנאדם בן 200! ומאז החיים שלי ושל אמא ואבא שלי הדרדרו אבא שלי חושב שאישה צריכה להתנהג כמו לפני מאתיים שנה ואמא שלי שעושה היום הכל כדי להציל את המערכת הזוגית היא פנתה לרב מטפל בזוגיות לסבא שלי מצד אבא לכולם ולכל מי שיכולה ואני מנסה להמשיך ולעזור לשתיהם הקש ששבר את גב הגמל הוא שגליתי שאבא שלי בעצם התחתן עם אמא שלי רק בגלל הכסף (אבא של אמא שלי מאוד עשיר אך היא לא קיבלה שום דבר ממנו כי עדיין ברוך ה' הוא לא מת) רק בגלל זה הוא התחתן איתה רק כדי יום אחד לקום ולקחת לה את כל הכסך ולא להשאיר לה גרוש! גרושה בלי כלום! מה שכן אני רוצה להגיד שהוא לא מפלצת בעיני לשניהם יש שיוויון ובוא נמשיך הלאה בכל אופן אמא שלי חולת לב עם בעל שכל הזמן מציק לה ומקניט אותה ועושה דווקא לאמא שלי בענייני דת כמו לפני שבוע שנסענו לחו"ל ואבא שלי נשאר בארץ כי ככה הוא רצה במהלך כל השבוע הזה הוא לא דיבר איתה יפה כלל בכל פעם שהיא ענתה לטלפון הוא אמר לה שמזל שהיא לא בבית ועכשיו הוא מרגיש חופש כשחזרנו אבא שלי קיבל אותי ואת אח שלי בסבר פנים מאוד יפות ואותה לה הוא אמר רק שלום למה? כי הוא ",מקיא" שהוא רואה אותה לא סובל אותה ממש לא יכול להסתכל עליה בכלל! ומה במהלך השבוע הזה הוא לא מביא לה כסף לקנות דברים לבית היא כבר 18 שנה מאז שהתחתנו היא לא הלכה פעם אחת לספר או משהו כזה והיא נשארה עם אותו הלוק שלה במשך 18 שנה בכל מקרה היא גם בקושי קונה בגדים וה יא ממש ממש מתנהגת 18 שנה כמו עניייה בכל מקרה העניין החמיר בזה שהוא לא רוצה לראות אותה לא רוצה לשמוע לה והוא אומר שהיא רוצה ממנו כל הזמן כסף וסוחטת אותו ושרק הוא עובד ובגלל זה הוא לא מביא לה כסף לקנות דברים אלא רק הוא יקנה דברים מאוד בסיסיים לבית כאמור אמא שלי חולת לב ואין ביכולתה לעבוד לכן היא עקרת בית והיא עושה את הכל הכל כל מה שצריך אבקש עזרה במה לעשות בעניין הורים שלי בתודה רבה על ההקשבה,ילדנ.ב. הוא רוצה לעשות לעצמו חדר בבית ולפתוח לו דלת ממנה או לא לגור יותר בבית מה עושים????

ד"ר אורן חסון
פורום יחסי הורים מתבגרים
25.07.2010 • 00:21

ילד יקר,
שאלתך הופנתה לפורום יחסי הורים-מתבגרים, כי לשם היא שייכת.אנא לחץ על הקישור הזה:http://www.starmed.co.il/forum-185הפנה את התשובה לד"ר ליאת יכניץ, ושאל שוב.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
re
הם העבירו אותו לפה ואתה לשם
25.07.2010 • 11:33

(הודעה ללא תוכן)

ד"ר אורן חסון
הלוך ושוב והלוך
25.07.2010 • 12:42

כן, ראיתי. אני מניח שזה חזר הנה כי הכותרת היא 'שלום לך ד"ר אורן חסון'. ולכן בדיוק ביקשתי לשלוח מחדש, ללא שמי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083