דף חדש לאחר בגידה: מה זה אומר?
דוד
גידה
⌄
שלום רב,
אני עם אשתי קרוב ל 20 שנה ויש לנו ילדים.לאחרונה גיליתי שאשתי בוגדת בי עם מספר גברים במקביל וכן עושה דברים שמעולם לא הסכימה לעשות איתי ויש לי הוכחות חד משמעויות שהיא בוגדת ושהתעמתתי עימה היא אף תקפה אותי פיזית והורחקה עי המשטרה.היא כמובן מכחישה מכל וכל כי לא הצגתי לה את הראיות שצברתי.היא אמרה שהיא רוצה שלום בית אבל לא מתנצלת ולא מכונה להודות באמת ואף ממשיכה להתכתב בסתר עם הגברים הללו.עורך דין הציע לי לשכוח הכל ,לא לבקש שהיא תודה באמת כי זה לא יקרה ופשוט לפתוח דף חדש.כל מה שראיתי רץ לי בראש ואני לא יכול למחוק מה שראיתי שהיא עושה.חבר טוב אמר לי שאם היא לא תודה בכל האמת ותביע חרטה כנה ורצון לשקם זה פשוט לא יקרה.מי לדעתך צודק? העוד או החבר והאם לדעתך יש סיכוי עם יעוץ זוגי לשקם בשביל הילדים ?
ד"ר אורן חסון
דף חדש לאחר בגידה
⌄
דוד יקר,
לא הבנתי מה זה "לפתוח דף חדש", זה דף חדש איתה או בלעדיה?- כי בשאלה של דף חדש איתה, הרבה תלוי לא רק בעניין של ההודאה אם עשתה זאת או לא, אלא ברצון הטוב והכן שלה לחיות איתך בחיי זוגיות ומשפחה, וביכולת שלך לסלוח ולקיים זוגיות טובה, על המחוות הקטנות והגדולות הנדרשות. אם הכעס נשאר אצלך, ואם הוא משמעותי יותר כאשר היא לא הביעה חרטה, ואם תתקשה להאמין ולבטוח בה בהמשך, אז לא משנה אם היא עשתה זאת או לא, לא תצליחו לשקם את הזוגיות ללא יעוץ זוגי.אתם צריכים לרצות לחיות ביחד, בשל איזה שהוא שילוב שבין אהבה לאינטרסים (ילדים, למשל), ובעזרת ייעוץ זוגי לבנות את האמון ברצון הטוב שלכם לחיים זוגיים טובים, כי בלעדיהם יהיה לכם רע.עקרונית, זה בהחלט אפשרי, למרות התחושות הקשות. כתבתי פעם מאמר שעסק בשאלתהזוגיות שלאחר בגידה. אנא קרא גם אותו.