עתיד מערכת יחסים: תחזית קרין

תאריך פנייה: 07.01.2007 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
קרין
בגידה במשפחה
07.01.2007 • 11:03

שלום רב,
בת 32 +1 +בהריון שני שוב מבעלי כמובן.כ-7 שנים מנהלת רומן עם הגיס של בעלי (הבעל של אחות של בעלי)אהבה מטורפת, בלתי אפשרית, מלווה בקינאה רבה ותיסכולים אין ספור.גם להם ילד + הריון.עשינו טעות שהתחתנו איתם, אנו חושבים אותם לבני זוג טובים אך בכל זאת אהבתינו שמורה רק אחד לשני ברגעים הספורים והמועטים שלנו ביחד.אנו גרים במושב, בו כולם מכירים את כולם, מה גם שההורים של בעלי וגיסתי גרים שם, וילדינו מתחנכים שם, מה שהופך את המצב לסבוך מאוד.כיום מבחינתינו אין מוצא אני בהריון מבורך, וכן גם הם,האם בכל זאת לדעתך צפוי לנו איזשהו עתיד ביחד?אנו נשארים בסיטואציות הקיימות בשביל הילדים, הם עדיין קטנים, בני 3 ובגלל הפחד להרוס משפחות, בעיקר בגלל הסיטואציה של המקום בו אנו גרים.איך מתגברים על התיסכול ועל הכאב, איך משלימים אם זה שאין אנו חיים אם האהבה הגדולה שלנו?תודה, קרין

ד"ר אורן חסון
לראות את העתיד
08.01.2007 • 23:35

קרין יקרה,
הלוואי שהייתי מסוגל לקרוא את העתיד. אם להיות כן, העתיד שלכם לא ברור. אם תחליטו שאתם לא יכולים להמשיך כך, ותעזבו את המקום שבו אתם גרים, עם הרבה אומץ ואמון זה בזו, תצליחו לחיות ביחד. אבל עם הרבה כאבים לכם ולילדים שלכם, משום שאני מתקשה להאמין שבני הזוג שלכם יקלו עליכם. זה בודאי יפגע בהם קשות, ובעקיפין, זה יגיע לא רק אליכם אלא גם לילדים שלכם.גם יכול להיות שתחליטו לעשות זאת, ואחד מכם יתחרט ברגע האחרון, ולשני יהיה כבר מאוחר מדי. גם זה יכול לקרות.ויכול גם לקרות שיום אחד כל זה יתגלה, כשאתם במושב, וכמובן שכל זה יעבור באותו רגע אל הצד השני, כי אחרי הכל, הם משפחה. ואת בודאי יודעת איך ייראו הדברים אז. ואולי אפילו, עוד לפני שזה יתגלה, תבוא גיסתך אליך ואל בעלך, ותגיד שהיא יודעת שבן זוגה בוגד בה, והיא רק לא יודעת עם מי. והיו דברים מעולם.ויכול להיות שתמשיכו כך, מבלי שזה יתגלה, לאורך כל חייכם (סיכוי קטן שתצליחו לשמור על זה בסוד כל החיים), או עד שמישהו מכם יתעייף.וכל זה, באשר למה שיקרה. הכל פתוח, והכל אפשרי, והכל קשה. גם לחיות כפי שאתם היום קשה. אני לא מאחל לאף אחד להיות במקומכם, כי זה מקום קשה מאד. והדרך היחידה להשלים עם מצבכם הנוכחי היא להשלים עם כך שלא כולם חיים באהבה ובאושר, ושאתם חלק מאותם "לא כולם". תוכלו להתגבר על התסכול, והדרך להשלים עם מה שיש או לפתור את העניין, רק ברגע שתדעו להחליט החלטה שתהיו שלמים איתה, בין אם שהיא להיות ביחד, ובין אם שהיא בנפרד.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
קרין
לראות את העתיד
09.01.2007 • 11:49

תודה רבה על העידודתבורך עבודתך.