יציבות בזוגיות: טיפים לגבר
עידן
סוג של התמכרות?
⌄
דר' בהמשך לתגובתך חשבתי קצת ואחרי הרבה מאוד זמן הגעתי למסקנהאני פשוט מצליח מאוד עם נשים ->אני אוהב את חיי הלילה->אני יוצא כל יום->אני מכיר מישהי חדשה כל יום-יוצא איתה יום אחרי ובלילה שוב למועדון-ושוב מכיר ושוב יום אחרי...אני פשוט לא מתאהב באף אחת..אני באמת רוצה להתאהב אבל אני לא מוצא.. אני גם לא לחוץ בחיפוש ולא חושב עכשיו על קשר רציני..כן אני פוגע בהן לא מתוך הכוונה לפגוע אלא מהכוונה שאני לא רוצה שיפגעו בעתידאני לא אגואיסט כי אני מסביר להן מהתחלה מה הציפיות שלי מהקשר ולא מפתח להן אשליותאת האמת אני מאוד מפחד להפגע ולפגוע, אני נקשר מאוד לאנשים בכללי, ככה שאני שומר עם כולן כמעט על קשר,הלוואי והייתי מאוהב במישהי אחת והייתי רק איתה ,אבל אני לא.. אז להפסיק לצאת? להפסיק לנסות?
ד"ר אורן חסון
התמכרות... במידה מסויימת
⌄
עידן יקר,
אל תפסיק לצאת. אתה נוקט, באופן טבעי, באסטרטגיה של גבר מבוקש. גברים מבוקשים פחות, נוטים יותר להיות מונוגמים, ולכן אולי גם יציבים יותר בקשרים שלהם ובחיי המשפחה שלהם. אז תעשה את מה שמתאים לך, אבל אני מציע לך גם לשמור, באיזה שהוא מקום, ובאופן מודע, את ההבנה שיום אחד אולי תרצה משהו אחר, ובעיקר את ההבנה שלמה שאתה עושה עכשיו יש מחיר שהוא ההרגלים שאתה רוכש עכשיו, שיקשו לך ליצור יחסים יציבים יותר (משום שתמיד תדע, לאחר קושי קטן בקשר, שיש לך אלטרנטיבות ). אם תשמור זאת לעצמך בזכרון, אולי תדע לצמצם את הנזק הזה, וגם לנהוג, עד אז, כפי שמתאים לך עכשיו.