פערים בתחושות בזוגיות? מה עושים?

תאריך פנייה: 21.09.2005 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מוטרדת ללא הפסקה
פרידה
21.09.2005 • 09:55

שלום,
היה לי חבר כמה חודשיםבחודש הראשון היה מדהים ממש היינו מאוהבים בטרוף ואז היה לנו משבר דיברנו ושוב היה בסדר ואני טסתי שחזרתי זה כבר לא היה אותו דבר והיה עליות וירידות שבאו בעיקר מהצד שלוחבר שלי החליט שככה זה לא אמור להיות ונפרדנו ואמר שהוא מסתכל על זוגות אחרים ואצלם זה לא ככהממש קשה לי להשלים עם זה אני מרגישה פספוס מטורף כי היתה לנו מערכת יחסים מעולה כמה ימים לפני שנפרדנו הוא כתב לי כמה טוב לו איתי וכו'וגם שהיה פחות טוב זה לא שרבנו או משהו זה פשוט היה סתמי יותר ואני חושבת שהוא לא נתן לזה צאנס מספקאני ממש רוצה לדבר איתו שוב אבל המשפחה שלי אומרת לי שזה מיותר לחלוטין ושזה יביא לתצאות ההפוכות וכן שאם נחזור זה צריך לבוא ממנואני ממש לא יודעת מה לעשות(אנחנו בסוף שנות העשרים שלנו)

ד"ר אורן חסון
פערים בין התחושות שלך ושלו?
21.09.2005 • 23:47

מוטרדת יקרה,
את יודעת היטב מה את מרגישה והרגשת, אבל את לא יודעת במדוייק מה הוא הרגיש. בהחלט יכול להיות שלא הרגשתם אותו הדבר. היית באופוריה בחודש הראשון, חזרת וציפית לאותה תחושה, אבל יכול להיות שדברים קרו אצלו ושהתחושות שלו זהות לשלך. הוא ניסה כנראה לומר לך שמה שקורה ביניכם זה לא מה שהוא מצפה, אלא שמה שאת הרגשת היה טוב, ולכן לא קראת מספיק טוב את הסימנים. הוא כנראה התנדנד בין כן לבין לא, ואז לפעמים הוא קצת נסחף איתך, ולפעמים לחץ על הבלמים. כלומר, יכול להיות שלא קראת אותו נכון מספיק, מכיוון שהיית עסוקה מדי בתחושות שלך, והינחת שהוא חייב להרגיש אותו הדבר.את יכולה לנסות לדבר איתו שוב, או להניח לזה קצת ולצלצל אליו אחת לזמן מה, לשאול מה נשמע, ולתת לו הזדמנויות ליזום. את יכולה גם ליזום בעצמך לעשות איתו משהו ביחד. כלומר, ממילא את לא יכולה להפסיד יותר ממה שהפסדת כבר, אלא קצת יוקרה בעיני עצמך. אם זו לא בעייה בשבילך, שווה לך לנסות, ואולי אפילו ליזום יותר, על מנת להיות בטוחה שאת לא מפספסת משהו. ככל שאת יותר פוחדת מנפילה, כדאי לך יותר להניח לו ליזום.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083