עכבות מיניות: פתרון אפשרי
עומר
חוסר חשק של אישתי ביחסי מין
⌄
אני ואישתי נשואים 20 שנים באמצע שנות ה-40 + 3 ילדים, החשק המיני שלה אף פעם לא היה חזק אבל בשנים האחרונות תדירות יחסי המין ביננו התרדרה לפעם בחודשיים!אני ממש לא יכול להמשיך ככה יותר ועל סף יאוש מזה כי זה לא מספיק לי, רוצה לפחות פעם בשבוע כשאני מעלה את זה היא טוענת "שהכל בסדר ושאני מחפש לריב"כאשר אנחנו סוף סוף מגיעים ליחסי מין (כמובן שהיא אף פעם לא יוזמת) היא שוכבת על הגב מסיטה את הפנים והידיים שלי מהפנים שלה מהחזה שלה ומאיבר המין שלהוממש מחכה שאני רק יבוא מעליה יגמור עם זה וזהו, היא מאד מאד סגורה מלדבר על זהואני לא יודע מה הסיבה, היא לא מוכנה לשתף פעולה ואומרת "ככה הייתי וככה אני עכשיו"היא לא מצליחה להבין שככה זה לא זוגיות, לטיפול זוגי היא לא מסכימה לבוא כי היא אומרת שלא צריך את זה, אני לא רוצה לחפש סיפוק מיני מהצד אני רוצה שזה יהיה רק איתה אבל אין לי את זהמה עושים? תודה מראש
ד"ר אורן חסון
עכבות ומעצורים מיניים
⌄
עומר יקר,
אם כל מה שהיה ביניכם ביחסי המין שלכם הוא רק מה שאתה מתאר, ורק התדירות ירדה, זה אומר שהבעיה שלכם היא בעיקר מינית, ופחות של יחסים ותקשורת. לא ברור לי אם ועד כמה יש חלק בכך גם להתנהגות שלך כלפיה. כלומר, יתכן שבהתנהגות אחרת שלך היית יכול, אולי, לסייע לה להתגבר על מעצורים ועכבות. אולי.אני ממליץ לך, לכן, להגיע ליעוץ מיני לבדך, להציג את הבעיה למטפל המיני, ולהתחיל לחפש ביחד פתרון, כאשר נתון הוא שאשתך לא מעוניינת בטיפול. יתכן שבכל זאת מטפל, ואולי אפילו יותר מכך מטפלת מינית, יצליחו גם להדריך אותך בגישה אליה, ואולי אף להביא לכך שגם היא תצטרף לטיפול.
עומר
תודה רבה
⌄
(הודעה ללא תוכן)