סקס, פורנוגרפיה והשפעתם על זוגיות

תאריך פנייה: 24.10.2006 מס׳ הודעות: 6
חיפוש נושא
כרמית
פורנו
24.10.2006 • 18:29

שלום
לך ד"ר חסוןאני ובעלי נשואים טריים (חודשיים), יצאנו לפני הנישואים 5 שנים ואף גרנו יחד תקופה ארוכה.לצערי, לא יוצא לנו להיות במצבים אינטימיים כ"כ הרבה מאחר ושעות העבודה שלנו הפוכות, הוא מגיע מאוחר כשאני בדרכי למיטה לאחר יום מאוד ארוך.הייתי רוצה לדעת אם זה שבעלי צופה המון (כמעט כל ערב) בערוץ הפלייבוי צריך להדליק אצלי נורה אדומה. לא זו בלבד, יצא לי לראות שהוא גולש כמעט כל יום בשעות הפנאי (צהריים אני בעבודה, הוא מגיע למשהו כמו שעתיים)שלו באתרי סקס שונים. אני לא יודעת אם זו קנאה שלי או משהו שנראה לי קצת מופרע. יצא לנו לדבר(ואף לריב, איך לא?) על הנושא, אך לטענתו זה סתם וכל הגברים עושים את זה.הגילאים 28(שנינו), תדירות הסקס 1-2 בשבוע.אשמח לחוות דעתך המקצועית

i
פורנו
25.10.2006 • 13:47

תראי אני לא מבינה גדולה אבל אני בת 25 ובן זוגי גם. הוא מכור לערוץ אגו ואני לא רואה בזה כל דבר רע לדעתי זה מה שעושה אותו גבר..... אין גבר שלא צופה ואם הוא מכחיש אז הוא שקרן!!!! ואין מה לעשות זה טבע העולם שאחרי שמתחתנים זה פוחת.... ויש עבודה ובית ולחץ... תנסו לקבוע לכם יום אחד מיוחד בשבוע שאתם פשוט מקדישים אחד לשניה!!!בהצלחה...

כרמית
פורנו
25.10.2006 • 14:27

תודה על התייחסותך.. נתת לי לראות שזה בסדר ושזה אצל כולם.

i
פורנו
25.10.2006 • 15:06

אין על מה בשמחה!!וזה באמת אצל כולם!!

ד"ר אורן חסון
זמן איכות לעומת כמות
26.10.2006 • 12:58

כרמית יקרה,
התשובה היא גם וגם וגם... כלומר, זה נכון, כפי שהבנת, שהנטייה והסקרנות המינית היא דבר טבעי. השאלה היא של מינון, והשאלה היא מה ההשפעה על הזוגיות שלכם. עושה רושם שהעניין המיני שלו הוא יותר מפעם-פעמיים סקס בשבוע. המינון המוגבל שלכם בשל אילוצים, גורם לו להיות זקוק לתחליפים. סרטי פורנו הם החלק הבטוח יותר, אינטרנט בטוח פחות, כי הפיתוי לעבור לשיחות אינטרקטיביות ופלירט הוא גדול. בן זוגך צופה כמעט כל ערב בערוץ פלייבוי, כמעט כל יום כשעתיים באתרי סקס שונים (ואפילו נאמר שהגזמת וזה רק שעה ביום), זה בהכרח משפיע עליו.טבעי אולי שבתנאים שלכם, של סקס מוגבל והרבה שעות לבד, זה מה שקורה, אבל חבל שזה קורה. ההשפעה עליו יכולה להיות קודם כל דרך החשיבה על מה שהוא לא עושה איתך 5-6 ימים בשבוע, ואחר-כך דרך המחשבה התכופה (והבעיה היא בתכופה יותר מאשר בעצם המחשבה) על נשים אחרות, ועל ההשוואה שהוא עושה איתך הן בהתנהגות והן במראה החיצוני. וכאמור, הבעיה היא לא עצם העניין אלא המינון. כי בהשוואה התכופה הזו, הוא מציב אותך במקום רצוי פחות, ובהכרח כמעט, מוליך את עצמו למחשבה שהוא מפסיד משהו. זה לא מחזק את הרצון שלו להיות איתך, ואולי גם לרצות לוותר מעצמו למען זוגיות טובה. אתם בתחילת הדרך, ואתם צריכים למצוא דרך להיות יותר ביחד, כדי להקטין את הצורך שלו בזה. אל תכעסי עליו ואל תבקרי אותו. במקום זה, לכי לכיוון החיובי. מצאו לכם זמן פנוי שתצליחו להקדיש לאינטימיות שביניכם, ועודדי אותו לחפש תחליפים. אני כמעט לא מאמין שאני אומר את זה (כי אני יודע מה שזה עושה לפעמים לזוגות), אבל אם הוא אוהב את זה, קני לו פלייסטיישן. משהו מרגש שימשוך את תשומת לבו לכיוון אחר. אם לסכם: התעניינות בפורנו היא טבעית ונורמלית, אבל אם את לא חלק מהפעילות הזו, כדאי להמנע ממינון גבוה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
כרמית
זמן איכות לעומת כמות
29.10.2006 • 17:49

תודה רבה על התייחסותך ועל הזמן שאתה מקדיש לבעיות של אחרים. מעריכה זאת מאוד...כרמית