סיכוי לאהבה: מה אומרת הסטטיסטיקה?

תאריך פנייה: 11.07.2014 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מזל
זוגיות בריאה
11.07.2014 • 03:05

שלום.
אני בת 45.נאה.עצמאית..גרושה.מחוזרת.אך לא מתלהבת ממחזרי.אפילו בזוגיות.מרגישה שהחיים שלי נוהלו עם המון טעויות.בחרתי לא נכון.התנהלתי לא נכון.לא התיחסתי לאותות אזהרה ומשכתי קשרים.לבסוף זה נגמר.ביוזמתי אך מתוך הבנה שזה לא הקשר הנכון.אני כיום בקשר עם גבר בגילי.נחמד לי אך לא מרגישה מסופקת עד הסוף.בעיקר כי אין לו חברים.וגם מבחינה אינטלקטואלית .אז כן יש לו חוכמת חיים וטוב לב.המין איתו נחמד.אבל מרגישה שמשהו עדיין חסר.אני חולמת על גבר שיהיה מתאים לי.מבחינה חברתית,אינטלקטואלית,ריגשית.....האם אני מנותקת מהמציאות.? האם בכלל יש לי סכוי בגילי להכיר משהו כזה?מייאש אותי לחשוב שלא אזכה בחיי לאהבה אמיתית וזיווג נכון ובריא.

ד"ר אורן חסון
להפעיל את הרגש והאינטואיציה
13.07.2014 • 18:36

מזל יקרה,
מסובך, עניינים של סטטיסטיקה... בודאי שיש סיכוי! האם הוא גבוה (הסיכוי, לא האיש)? האם הסיכוי נמוך? האם לא יהיו חסרונות אחרים? האם הם יפריעו יותר? איך פוגשים בדיוק את הגבר הפנוי המתאים שגם ירצה אותך?והסיכוי קטן יותר כאשר את בקשר עם מישהו, ולכן פחות מחפשת. יחד עם זה, את לפחות לא לבד, כי מי יודע כמה זמן תהיי לבד עד שתמצאי מישהו שתרגישי איתו טוב יותר. האם שווה לחכות?אין תשובות ברורות לשאלה שכזו, מזל. כי זה הרבה עניין של מזל. כלומר, של המקרה המוצלח ליפול בצד "הנכון" של הסטטיסטיקה. תצטרכי להפעיל בעניין הזה דווקא את העניין הרגשי, ואת האינטואיציות שלך, כדי לעשות את מה שמרגיש לך הכי נכון. לפחות תהיי שלמה עם זה שפעלת לפי מה שאת מרגישה, וגם זה מאד חשוב. ממילא את לא יודעת מה נכון יותר, מבינה?

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083